OTIŠLA NA IMPLATACIJU TREPAVICA, PA OSLEPELA! Poludela od besa tuži KOZMETIČARKU: Evo zašto svi misle da je POGREŠILA! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

NEVEROVATNO

OTIŠLA NA IMPLATACIJU TREPAVICA, PA OSLEPELA! Poludela od besa tuži KOZMETIČARKU: Evo zašto svi misle da je POGREŠILA! (VIDEO)

Žena -

Jedna kozmetičarka je nedavno rekla da je klijentkinja odlučila da je tuži jer je oslepela nakon tretmana implantacije trepavica, a prema magazinu "The Sun", kozmetičarka je takođe želela da ispriča svoju stranu priče, kako bi ljudi razumeli šta se zapravo dogodilo.

Na snimku je rekla da se klijentkinja pre tretmana nije setila da pomene da nosi kontaktna sočiva koja je u toku tretmana imala u očima.

trepavice
foto: printscreen

- Nošenje kontaktnih sočiva je opasno jer ako pare lepka dodirnu sočiva, mogu izazvati hemijske opekotine - objasnila je ona.

U svom drugom videu na ovu temu objašnjava da joj, kako kaže klijentkinja, lepak nije ušao u oko, već ih je izložila isparenjima iz lepka kada je otvorila oči usred tretmana.

Korisnici su bili podeljeni, a mnogi su u komentarima napisali da je kozmetičarka pre tretmana trebalo da pita klijentkinju da li nosi kontaktna sočiva. Ona je objavila i formular koji svim svojim klijentima šalje na potpis u kojem jasno pišu sve moguće opasnosti i šta treba pomenuti pre takvog tretmana, da do ovakvih situacija ne dođe. Posebno je istakla da je „veoma jasno napisano da „klijentkinja ne sme da nosi kontaktna sočiva tokom tretmana”.

- U težim slučajevima može doći do hemijskih opekotina, topljenja sočiva i njihovog peckanja na očnoj jabučici, što, naravno, može biti izuzetno bolno - stoji u obrascu.

- A ponekad takve hemijske opekotine mogu trajno da oštete vid - dodali su stručnjaci jedne kozmetičke kuće čiji je snimak autorka podelila na svom profilu. Međutim, još uvek nisu svi korisnici bili uvereni da je krivica isključivo na klijentu.

„Niste vi u potpunosti krivi jer ste poslali formular, ali ste ipak morali da je ponovo pitate kada je došla da li nosi sočiva“, napisala je jedna devojka. „Mislim da ste obe podjednako krive“, prokomentarisao je drugi, a treći je dodao: „Svakako da je više ona kriva i ako ne pročita formular koji potpisuje, onda to nije tvoj problem“.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:01

Lepota prirode i biodiverziteta u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja