ISKRVARILA, A ONDA JE IZDALO SRCE! Bivša mis Brazila umrla u 27. godini posle obične OPERACIJE, porodica misli da su oni KRIVCI!
Foto: Printscreen/Instagram

jezivo

ISKRVARILA, A ONDA JE IZDALO SRCE! Bivša mis Brazila umrla u 27. godini posle obične OPERACIJE, porodica misli da su oni KRIVCI!

Žena -

Bivša mis Brazila je preminula u 27. godini posle rutinske operacije krajnika u jednoj privatnoj klinici.

Glejsi Koreia je bila Mis Brazila 2018 godine je preminula u ponedeljak, a bila je poznata i kao "Beauty Queen". Glejsi posle titule pokrenula je privatni biznis u oblasti lepote i šminke.

Glejsi Koreia
foto: Printscreen/Instagram

Glejsi je iz Makae, jugoistočnog Brazila je pretrpela obilno krvarenje i i srčani udar posle rutinske operacije krajnika.

Glejsi Korija (27), Mis Brazila 2018. godine, preminula je u 27. godini od posledica obilnog krvarenja i srčanog udara.

Bivša misica, kako piše "Daily Mail" preminula je posle rutinske operacije krajnika koji su morali biti hiruški izvađeni, u privatnoj klinici u ponedeljak. Zbog komplikacija pala je u komu i smeštena je u bolnicu u aprilu. Posle dva meseca izgubila je život.

Porodični prijatelj i sveštenik Lidiane Alves Olivijera rekao je za medije da je posle operacije krajnika bila kod kuće pet dana kako bi se oporavila, ali da je ubrzo počelo krvarenje.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

"Smeštena je u bolnicu Unimed 4. aprila zbog srčanog zastoja. Od tada je bila u komi i nije davala znake neuroloških aktivnosti. Danas je preminula", rekao je sveštenik, a njeno telo je poslato na forenzičko veštačenje.

Pastor Žak Abri, koji poznaje porodicu preminule misice je na društvenim mrežama napisao da njeni rođaci veruju da je došlo do lekarske/bolničke greške tokom operacije i dodao:

"Bog je izabrao današanji dan da uzme našu princezu. Mi znamo da će nam nedostajati, ali će sada svojim osmehom obasjati nebo."

Glejsi Koreia
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:10

OSEĆALA SAM PREDRASUDE JER MI JE MUŽ JANKO TIPSAREVIĆ! Biljana progovorila o počecima kao modni kreator NIKADA MI NIJE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track