VARLJIVO LETO '22? Novi bikini trend podseća na kultnu scenu domaćeg filma: Da li biste vi nosili ovaj popularni KUPAĆI KOSTIM?
Foto: Youtube Printscreen

ŠTA JE OVO?

VARLJIVO LETO '22? Novi bikini trend podseća na kultnu scenu domaćeg filma: Da li biste vi nosili ovaj popularni KUPAĆI KOSTIM?

Žena -

Svaka nova letnja sezona donosi nam novu potragu za popularnim kupaćim kostimima, u kojoj brojne žene neizmerno uživaju. Pored velikog izbora vrsta, oblika, dezena i boje, svaka dama može da nađe ono što joj pristaje savršeno i u čemu se oseća udobno.

Ipak, ova sezone i svetske trendeseterke izvukle su iz naftalina kupaći kostim dizajnerke Adrijane Degreas sa printom ženskih ruku na gornjem delu kostima, kojii ostavlja utisak kao da ruke pridržavaju grudi.

Širom sveta se na plažama može videti ovaj kupaći kostim koji je pomalo šašav i sasvim sigurno privlači pažnju. VeIiki broj žena potpuno je odlepio za ovim modelom, čini se jet ga smatraju zabavnim i neobičnim, međutim, muškarcima se na društvenim mrežama uopšte ne dopada, te ga neprestano napadaju velo burnim komentarima.

"Koliko je ovo užasno, ne bih voleo da vidim svoju devojku u ovome!", "Izgleda kao da ste nekome odsekli šake", "Ako devojka nosi ovako nešto, ne smem ni da mislim šta će da uradi ako pomisli da je varaš", "Samo tražite pažnju, dokle više?!", "Ko normalan bi ovo nosio?", "Dosta više sa ovim instagramušama i njihovim glupim idejama, gde su nestale normalne žene?", samo su neki u moru komentara.

Dragana Varagić, Jagodinka Simonović, Varljivo leto 68.
foto: Printscreen

Bilo kako bilo, ovaj kupaći kostim podseća nas na kultnu scenu iz legendarnog filma "Varljivo leto '68" u kojoj Perica "mesi" grudi popularne Jagodinke, a vas?

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Jelisaveta Orašanin u tanga kupaćem kao nindža ratnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja