VODENA MAGLA: Idealno rešenje da se rashladite u bašti kada su velike vrućine!
Foto: promo

VODENA MAGLA: Idealno rešenje da se rashladite u bašti kada su velike vrućine!

Žena -

Letnje visoke temperature su već uveliko počele, a vi ne znate kako da se rashladite kada želite da uživate u bašti ili na terasi. Pogledajte OVDE set za vodenu maglu koji će vam omogućiti da se rashladite napolju kolika god da je temperatura!

Genijalna stvarčica za čiju montažu vam nije potrebna ničija pomoć i plus ćete to moći da uradite za svega nekoliko minuta! Napolju je mnogo teže rashladiti se kada je vrelo, unutra imate klimu. Set je sjajan za rashlađivanje u bašti, na terasi, a da ne pričamo da je kafićima/restoranima tako neophodan leti! I još nešto: kad imate ovaj set za vodenu maglu, zdravije je i prijatnije sedeti napolju nego sedeti u zatvorenom pod klimom!

Hangar
foto: promo

Kako radi?

Prskalice koje se kače na crevo su malene i kroz njih voda prolazi tako da se od nje stvara vodena magla. Tako se lepo rashladite, a ne „okupa“ vas kao da ste se polili vodom.

Pošto na ovaj način održava vlažnost vazduha, set za vodenu maglu takođe smanjuje prašinu i rešava problem sa komarcima i drugim dosadnim insektima.

Poručite svoj komplet za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Ovaj komplet se montira na običnu česmu sa pritiskom od 2,5 – 4 bara. Preporučeni pritisak je bar 2,5 bara. Potrošnja vode je oko 2 litre po satu po jednom raspršivaču.

Set sadrži:

crevo od 10 metara

10 prskalica koje se montiraju na crevo

1 priključak za dvorišnu slavinu

Ako i vi želite da uživate u letu punom parom, poručite već danas svoj set za vodenu maglu koji ćete moći da koristite godinama – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja