GLAVA JOJ JE BILA IZMEĐU NJEGOVIH NOGU: Muž uhvatio ženu na gomili SA KOMŠIJOM! Prekinuo im AKCIJU, pa uradio OVO!
Foto: Profimedia

IMALA JOŠ DEVET DRUGIH LJUBAVNIKA

GLAVA JOJ JE BILA IZMEĐU NJEGOVIH NOGU: Muž uhvatio ženu na gomili SA KOMŠIJOM! Prekinuo im AKCIJU, pa uradio OVO!

Žena -

Kolumnistkinji The Sun-a, Deidri Senders, obratio se 40-godišnji muškarac koji je svoju suprugu uhvatio u preljubi, te je ostao zgrožen kad je saznao da ona ima više ljubavnika.

"Kada sam jednog dana ranije došao kući s posla, uhvatio sam ženu kako me vara s komšijom. Da stvar bude gora, oralno ga je zadovoljavala, a to nikad nije uradila za mene u deset godina koliko smo u braku - rekla mi je da joj je ta ideja odvratna", započeo je svoju priču očajni muškarac.

Ispostavilo se da je komšija samo jedan od njenih mnogih ljubavnika, a njih dvoje nisu u otvorenom braku.

prevara, par, krevet, veza
foto: Profimedia

"Veran sam joj otkad smo se upoznali. Možda sam naivan, ali nikada nisam ni posumnjao da me vara. Mislio sam da ne voli baš previše seks. Oduvek je to želela da radi uz ugašena svetla i nikad ne bi probala ništa novo, što sam ja podnosio jer sam je jako volio. Sada sam se uverio da joj se jednostavno nije sviđao seks sa mnom", ispričao je muškarac.

"Ne znam više ko je ona"

Za njenu neveru saznao je zahvaljujući migreni koja ga je uhvatila na poslu. Osećao se tako loše da je morao ranije da ode iz kancelarije kući da se odmori.

"Supruga taj dan nije radila i nadao sam se šoljici čaja i saosećanju. Umesto toga, našao sam njenu glavu u komšijinom krilu, dok je on ležao na mojoj sofi. Na trenutak sam pomislio da ću povratiti. Izvikao sam se na njega da ode, bacio pantalone na njega, a on je istrčao iz moje kuće", kazao je muškarac.

homoseksualac, muž, ljubavnik, afera, prevara
foto: Profimedia

Žena mu je rekla da joj je žao što je to video, ali da je preterao jer to ništa nije značilo. Kad ju je "pritisnuo", priznala je da je imala najmanje devet ljubavnika otkad su u braku.

"Ne znam više ko je ona. Nikada nisam osetio toliku bol. Ona misli da bi trebalo da joj oprostim i zaboravim, ali ja ne vidim put napred u svom braku", istakao je očajni muškarac.

Deidre mu je odgovorila:

"Doživeli ste užasan šok, ne samo da ste videli svoju ženu kako ima seks s drugim muškarcem, već ste i saznali da vas je varala tokom celog braka. Potpuno je razumljivo da želite da okončate brak.

preljuba, prevara, svađa, par
foto: Profimedia

Međutim, zvučite kao da ste do ovog incidenta generalno bili srećni sa svojom ženom. Jednom kada šok prođe, moguće je da ćete hteti ovo da ostavite iza sebe i pokušate ponovo.

Ako želite da imate budućnost, vaša žena će morati iskreno da razgovara s vama o vašem seksualnom životu, tako da možete da razumete šta je pošlo po zlu i dođete do uzroka njene preljube. Takođe, bilo bi dobro da zajedno ili posebno odete na psihološko savetovanje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

PAKETI BENIFICIJA, POKLONI ZA ONE KOJI UĐU U BRAK, BESPLATAN PREVOZ - Evo šta treba da ispunite da bi ste se zaposlili u ovoj kompaniji u Šapcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track