ZASPALA JE S GLAVOBOLJOM, UJUTRU NIJE MOGLA DA PRIČA: Više nikad neću biti ista, a može da se desi svakome! Bolest ju je razorila
Foto: YORKSHIRELIVE

ISPOVEST

ZASPALA JE S GLAVOBOLJOM, UJUTRU NIJE MOGLA DA PRIČA: Više nikad neću biti ista, a može da se desi svakome! Bolest ju je razorila

Žena -

Keri Tejt (44) godinama je trpela glavobolje, zbog čega nije bila preterano zabrinuta kada ju glava bolela čitavog dana, a taj bol se u narednim danima intenzivirao. Glavobolja je i dalje trajala kada je uveče legla u krevet, a kada se sutradan probudila, nije mogla priča!

Koristila je papir i olovku kako bi komunicirala sa svojom porodicom, nakon čega je odvezena u bolnicu, gde je utvrđeno da je imala krvarenje u mozgu.

Lekari su otkrili da je 44-godišnja majka dvoje dece rođena sa arterijskom malformacijom, što je dovelo do moždanog udara, a Keri je morala da bude podvrgnuta i operaciji gama nožem. Takođe, uz pomoć lekara je uspela malo da poboljša govor.

Glavobolja
foto: Shutterstock

"Neću biti ista osoba kao pre moždanog udara i moj govor neće biti mnogo bolje. Teško je to prihvatiti", rekla je ona.

Lekari još uvek ne znaju koliko je operacija bila uspešna, pošto može da prođe i do četiri godine pre pojave rezultata. Keri je za sada fokusirana na oporavak kod kuće, a time što je podelila svoju priču nada se da će podići svest kod ljudi da "moždani udar može da se desi bilo kome".

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:34

KLIMA U STANU: Mogući ozbiljni zdravstveni problemi ako PRETERATE sa hlađenjem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track