AKO VAM SE MUŽ BAVI OVIM POSLOM, NE GINE VAM RAZVOD: Advokatica otkrila PET PROFESIJA muškaraca zbog kojih BRAKOVI propadaju
Foto: Profimedia

IZ LIČNE PRAKSE

AKO VAM SE MUŽ BAVI OVIM POSLOM, NE GINE VAM RAZVOD: Advokatica otkrila PET PROFESIJA muškaraca zbog kojih BRAKOVI propadaju

Žena -

Profesija supruga može biti prepreka u braku i razlog zašto odnos neće uspeti. Ovim rečima američka advokatica, koja je specijalista za razvode, počinje svoj TikTok video, u kome je navela koje su to problematične profesije muškaraca koje umnogome mogu da doprinesu razvodu braka.

Advokatica koju prati 35.000 ljudi na TikToku ispričala je da je još za vreme studiranja na jednom predavanju saznala od koleginice da posao muškarca može biti "koska" u braku.

Zaključak do koga je došla iz profesionalne prakse pokazuje da vatrogasci, piloti, policajci, vojnici i hirurzi nisu baš bračni partneri za poželeti.

"Šta je zajedničko ovim profesijama? One čine da se muškarci 'osećaju kao bogovi' u svojoj profesiji“, rekla je advokatica, aludirajući na to da je narcisoidni kompleks u određenim profesijama problem koji se prenosi u bračnu sferu.

U komentarima ispod snimka mnoge žene su se složile da su muškarci u ovim poslovnim oblastima jako nezgodni i teški u braku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track