NISAM BILA BAŠ ONAKVA KAKO SAM IZGLEDALA! Parovi otkrili šta su priznali partnerima: Od fetiša do plastičnih operacija, sve je tu!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

NISAM BILA BAŠ ONAKVA KAKO SAM IZGLEDALA! Parovi otkrili šta su priznali partnerima: Od fetiša do plastičnih operacija, sve je tu!

Žena -

Brak treba da se „okreće“ oko večnog poštenja, istine i razumevanja, ali stvarnost je da je brak veza kao i svaka druga. I dok se nadamo da ćemo uvek biti iskreni jedni prema drugima, ponekad čuvamo neke prilično velike tajne.

Ali ranjivost je takođe sasvim prirodna, kao što je podjednako važno biti iskren u odnosima, prenosi YourTango.

brak
foto: Profimedia

Nekoliko parova otkriva šta su njihova najiskrenija priznanja jedno drugom.

Imao je skriveni fetiš

- Otkrio mi je fetiš, da ga uzbuđuju krupnije, lepe žene naglašenih oblina. I dalje mislim da sam ja jedini kome je to otkrio. Za njega je to bila velika stvar, kao da je skinuo teret sa svojih ramena kada mi je priznao - kaže anonimna.

Oboje smo želeli da spavamo sa drugim ljudima

- Razmišljao sam o tome neko vreme, a zapravo mi je supruga to spomenula. 'Šta ako spavamo sa drugim ljudima?' iznenada me upitala. Reagovao sam 'hladno' - priznaje muškarac i dodaje da su se mnogo svađali i da se nisu mnogo seksali.

krevet, par, veza, brak, seks, intimni odnosi
foto: Profimedia

U braku su skoro dvanaest godina i imaju dvoje dece.

- Biti sa drugima dalo nam je razdvojenost koja nam je bila potrebna da ponovo budemo bliži i nateralo nas da vodimo razgovore o poverenju i posvećenosti koje nikada ranije nismo imali - otkrio je on.

Nismo hteli da imamo decu

- Razgovor o tome da ne želim da imamo decu bio je jedan od najiskrenijih razgovora koje smo vodili jedni sa drugima. To nije velika tajna, više životni izbor. I srećom, obojica smo bili na istoj strani – rekao je čovek.

Nisam bila baš onakva kako sam izgledala

- Najiskrenije što sam ikada rekla mužu je da sam operisala nos, nešto što niko ne zna. Meni je to bila velika stvar, ali on kao da nije mario - kaže anonimna žena.

mlada i mladoženja, svadba, venčanje, venčanica, poljubac, brak
foto: Profimedia

Oboje smo ljudi i ne želimo to da krijemo

- Jesi li ikada upiškio pantalone? - pitala je supruga supruga, kada su jednom u isto vreme imali stomačne tegobe, a odgovor koji je usledio srušio je barijere.

Možda imaju 'problem'

- Važno je da budete super iskreni u vezi sa određenim stvarima jer ako izađu kasnije, mogu sve da pokvare. Budite iskreni ako ste se poljubili ili upleli sa nekim od njihovih prijatelja – savetuje anonimni muškarac.

(Kurir.rs

Bonus video:

00:39

RAZVELA SE TIJANA BOGIĆEVIĆ: Posle 7 godina pukao brak sa Amerikancem, ovo su svi DETALJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track