IGRALA VATRENU IGRU SA MUŽEM, A KAD JE STIGLA DO VRHUNCA ZAMALO UMRLA! Opasno stanje je često kad varate: Osetila da je puklo!
Foto: Shutterstock

NEVEROVATNO

IGRALA VATRENU IGRU SA MUŽEM, A KAD JE STIGLA DO VRHUNCA ZAMALO UMRLA! Opasno stanje je često kad varate: Osetila da je puklo!

Žena -

Jedna Amerikanka umalo nije umrla usled pucanja aorte, koje se dogodilo nekoliko sekundi nakon što je doživela orgazam.

Naime, ova žena, koja ima svega 45 godina, je čula kao da joj je nešto puklo u grudima i osetila je strašan bol i vrelinu nakon što je doživela vrhunac. Ispostavilo se da je, dok je imala seks sa suprugom, menjajući poze naišla na jednu koja je mogla da je košta života.

seks
foto: Shutterstock

Ona je u toj pozi podigla noge i na grudi prislonila kolena, a dodatni pritisak je izvršio suprug koji je "bio na njoj".

U zanosu strasti nije registrovala da se nešto čudno dešava, ali nakon orgazma čula je "pucanje" i osetila neopisiv bol u predelu srca, par je pohitao u bolnicu, urađeni su joj testovi i ispostavilo se da joj je pritisak 220 sa 140 mmHg. Lekari su otkrili i "curenje" u aorti, najvećoj arteriji koja prenosi krv kroz telo i koje je gotovo uvek smrtonosno.

seks
foto: Shutterstock

Na sreću uspeli su da je spasu, a dijagnostikovan joj je intramuralni hematom aorte, koji pr4estavlja bolest tokom koje krv "curi" kroz unutrašnji zid arterije i ostaje zarobljena spoljnim zidom. Visok krvni pritisak u kombinaciji sa ubrzanim otkucajima srca - poput onih uzrokovanih seksom - može da izazove ovo "curenje", posebno ako je krvni sud već oslabljen.

Lekari kažu da se ovo opasno stanje ređe javlja tokom seksa sa partnerom, bračnim drugom, već uglavnom kada je uzbuđenju pridodat strah, povišen adrenalin, kao što je slučaj kad osoba vara, masturbira ili, pak, ima seks sa prostitutkom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track