NE MOGU DA VERUJEM ŠTA DEVOJKA RADI PORED ŽIVOG MOMKA: Scena iz kafića podelila Srbiju! To su vam vaši MAČO MUŠKARCI! Nastao HAOS!
Foto: Filip Plavčić

ŠTA VI MISLITE?

NE MOGU DA VERUJEM ŠTA DEVOJKA RADI PORED ŽIVOG MOMKA: Scena iz kafića podelila Srbiju! To su vam vaši MAČO MUŠKARCI! Nastao HAOS!

Žena -

Ko treba da plati račun u kafiću ili restoranu - muškarac ili žena - večita je tema među populacijom, a komentarisali su je čak i brojni stručnjaci

Stručnjak za veze Jana Hoking ranije je iznela svoje mišljenje o tome - muškarac treba da bude taj koji plaća račun na prvom sastanku, osim u jednom slučaju, piše Mondo.

Jedna takva situacija kojoj je svedočio jedan korisnik Tvitera, izazvala je još jednu u nizu polemiku na ovu temu.

Naime, kako kaže, sedeo je u kafiću i video da devojka plaća piće, iako sedi sa svojim momkom, zbog čega se zgrozio.

tvit
foto: Printscreen Twitter

"Znači u kafiću sto pored mene, pored živog momka devojka vadi novac da plati. Ne mogu to da gledam", glasio je tvit.

Naravno, to je bilo dovoljno da se povede dalja rasprava. Dok jedni smatraju da devojke treba da plaćaju piće, drugi su ogorčeni tom činjenicom.

"Bruka", "Bilo bi bolje da mu je ispod stola dala pare da plati on", "Zašto je sramota da devojka plati?", "Zašto je bruka? Ti imaš 13 godina?", "Jeste bruka da žena plaća", "Šta fali? Možda imaju zajednički budžet", "Rađajmo žensku decu, isplativija su", "Možda mu je sestra", pisali su ljudi...

Hvar, Hrvatska, more, kafić
foto: Profimedia

"Nikad nisam platila piće muškarcu. Ne jer nisam htela, nego mi nisu dozvolili. Razumem te", "Ne vidim ništa sporno sve dok ne traži novac od nje na zajam", "Možda su u braku i ona raspolaže budžetom", "Balkan, zemlja zatucanih mačo se*onja", "Kod mene je demokratija. Pola puta ja plaćam, a polovinu puta ona. Sad gledamo samo ko zove i ko ima više para u tom trenutku", "Možda su prijatelji, čemu ovakvo razmišljanje, kakve veze ima ko plaća", glasili su komentari.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

00:47

KAFIĆ OD SANTE LEDA! U njemu možete da jedete i pijete, kad napolju okuje jak minus! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track