INTERNET ISPLJUVAO RODITELJSTVO U AMERICI! Pogledajte ŠOKANTAN SNIMAK kako majka TRENIRA SVOG SINA za slučaj NAPADA!
Foto: Printscreen/Tik Tok

nikad se ne zna

INTERNET ISPLJUVAO RODITELJSTVO U AMERICI! Pogledajte ŠOKANTAN SNIMAK kako majka TRENIRA SVOG SINA za slučaj NAPADA!

Žena -

Jedna majka iz Oklahome postavila je snimak, koji je ona očigledno smatrala poučnim, a on je uskoro postao viralan na TikToku. Naime, šokantan video prikazivao je vežbe zaštite u slučaju napada sa svojim malim sinom.

Snimak Kesi Volton (23) prikupio je više od 7 miliona pregleda, u rekordnom roku. Na snimku se može jasno videti mama kako trenira svog petogodišnjeg sina Vestona, koji nosi ranac odbojan na metke.

- Ovo nije vežba, svi idite u ćošak i budite zaista tihi i mirni’ – šta ti radiš tada? - Volton pita svog dečaka, koji juri u ćošak sobe.

- Sada mi pokaži kako koristiš svoj neprobojni ranac - nastavlja ona, trenirajući svog sina da skriva lice i torzo iza velike torbe.

Volton nastavlja da ispituje svog dečaka tokom uznemirujućeg dvominutnog videa, u jednom trenutku ga pitajući gde će da pobegne ako uspe da izađe iz škole.

Volton je rekla za Today da će njen sin Veston krenuti u osnovnu školu i da je uznemirena vestima o nedavnoj masovnoj pucnjavi u Uvaldeu u Teksasu.

- Mogao je da vidi šta se dešava u Teksasu i, kao dete, imao je pitanja. Želela sam da bude spreman i da ima donekle ideju o tome šta da radi ako se situacija ikada pojavi - rekla je majka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

NOLE OPČINIO NBA ZVEZDU! Dončić nije krio oduševljenje zbog susreta sa Srbinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track