OTARASITE SE PODBRATKA: Isprobajte ove prirodne metode i MASKU koju ćete sami napraviti i sigurno ga se REŠITI
Foto: Profimedia

ISPROBAJTE

OTARASITE SE PODBRATKA: Isprobajte ove prirodne metode i MASKU koju ćete sami napraviti i sigurno ga se REŠITI

Žena -

Sve ove metode i tretmani su vam lako dostupni

Podbradak ili dupla brada, kako ga neki zovu, ne izgleda privlačno. Naprotiv, svako ko ga ima sigurno želi da ga se reši. Za mnoge ljude, genetika igra važnu ulogu u formiranju podbratka, pa osobe kod kojih je ovo genetski problem verovatno neće uspeti da ga se reše tako lako.

Ni pušenje, izlaganje suncu i gravitacija ne idu u prilog osobama sa podbratkom, a posebno onima koji imaju genetsku predispoziciju za isti.

Kod žena, podbradak predstavlja pravi estetski problem. Pored već pomenutih uzroka nastajanja - gojaznosti, genetike, lošeg držanja, kod žena je izraženiji problem sa opuštanjem kože, nego kod muškaraca.

Profimedia, Podbradak
foto: Profimedia

Gojaznost je jedan od glavnih uzroka podbradka. Dijeta koja naglašava zdravu ishranu i povećanu fizičku aktivnost može pomoći u skidanju viška kilograma

Masaža podbratka

Masaža, kao što je već poznato, može da pomogne pri izbacivanju suvišnih msti, tečnosti i toksina. S obzirom na to da je podbradak u stvari nakupljena mast u submentalnom delu, masaža može biti delotvorna prilikom eliminacije podbradka.

Maska za lice

Sastojci:

  • dva belanca
  • kašičica mleka
  • sok od jednog limuna

Pomešajte ove sastojke i masku nanesite na područje vrata, tj. podbratka. Ostavite oko 25-30 min., pa isperite toplom vodom.Koristite ovu masku jednom dnevno, za što bolje rezultate.

žvaka, žvakaća Guma, žvakanje
foto: Profimedia

Žvakanje žvakaće gume

I obično žvakanje žvakaće gume može da bude delotvorno prilikom uklanjanja podbradka. Žvakanje je manja vežba za mišiće lica, posebno vilicu. Ova radnja može doprineti ukupnom gubitku masti u bradi iako to neće mnogo učiniti.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:06

NJENA LEPOTA KRASILA JE NASLOVNICE 80-IH! Svi su uzdisali za njom posle PLAVE LAGUNE, a sad NEPREPOZNATLJIVA u kućnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track