SIROTA MALA LEPOTICA! Kaže da je toliko BOŽANSTVENA da je stalno BLOKIRAJU na mrežama jer misle da NIJE STVARNA! (FOTO, ANKETA)
Foto: Profimedia

jadna baš

SIROTA MALA LEPOTICA! Kaže da je toliko BOŽANSTVENA da je stalno BLOKIRAJU na mrežama jer misle da NIJE STVARNA! (FOTO, ANKETA)

Žena -

Brazilska influenserka i model Žu Izi (Ju Isen) morala je da napusti sve aplikacije za upoznavanje jer je, kako ona kaže, prelepa i božanstvena za njih. Dodala je kako su joj muškarci slali poruke i pitali da li stvarno postoji.

Žu Izi
foto: Printscreen/Instagram

Između ostalog, Žu Izi je Plejbojev model, a na plastične operacije potrošila oko 71.000 funti (oko 9.900.000 dinara) u želji da se oseća kao "nova žena".

Imala je oko 50 kozmetičkih zahvata. Međutim, kada je u pitanju njen ljubavni život, brazilskoj influenserki nije baš lako. Kaže kako je jednostavno prelepa i božanstvena za upoznavanje preko interneta.

Žu Izi
foto: Printscreen/Instagram

Ona je rekla da je primila obaveštenje, odnosno upozorenje da joj je profil blokiran na platformi za upoznavanje.

- Bila sam prilično iznenađena. Otišla sam da pogledam smernice da vidim jesam li prekršila pravila, ali sve je bilo u redu. Tada sam shvatila da je razlog suspenzije mogućnost da je moj nalog lažan - ispričala je Žu i dodala da su drugi korisnici prijavili njen profil jer su smatrali da se predstavlja kao neko drugi.

Žu Izi
foto: Printscreen/Instagram

- Dobijala sam poruke s pitanjima je li profil stvarno moj i da sam "previše poznata" da bih bila na toj aplikaciji.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Niko mi nije verovao da sam to stvarno ja - objasnila je Žu Izi koja je na kraju ostala bez svog profila.

- Postoje druge aplikacije koje ću pokušati da koristim - zaključila je, a prenosi Daily Star.

Dakle, šta vi kažete?

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:33

ZVEZDA SERIJE FOLK DANAS JE PRAVA LEPOTICA: ZAPROSILA svog MOMKA, učestvovala u poznatom šou programu, a evo šta sad radi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track