ĆERKA MILIJARDERA SE UDALA I POSTALA NAJBOGATIJA ŽENA NA SVETU: Izgleda kao da je sišla sa modne piste, ali joj je OVO NAJVAŽNIJE
Foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

prelepo

ĆERKA MILIJARDERA SE UDALA I POSTALA NAJBOGATIJA ŽENA NA SVETU: Izgleda kao da je sišla sa modne piste, ali joj je OVO NAJVAŽNIJE

Žena -

Kraljica Ranija od Jordana je objavila na mrežama da se njen najstariji sin verio, a u pitanju je jordanski prestolonaslednik princ Husein (28) koji se verio sa Rajvom Al Saif.

Sin kralja Abdulaha II i kraljice Ranije nedavno je organizovao prijem na dvoru, a sve je pratilo mnoštvo fotoreportera.

Princ Husein, Rajva Al Saif
foto: Profimedia

Prinčeva izabranica je ćerka tamošnjeg preduzetnika, milijardera Kaleda Al Saifa koji je na čelu grupacije Al Saif i čija je delatnost vezana za zdravstvenu zaštitu, građevinu i sigurnosne usluge.

Ova uspešna arhitektica posle završene srednje škole je obrazovanje nastavila u Njujorku. Takođe ima diplomu iz oblasti vizuelnih komunikacija sa Modnog institutu za dizajn iz Los Anđelesa. Prethodno je radila u jednoj arhitektonskoj firmi u Los Anđelesu, a trenutno radi u dizajnerskom studiju Designlab u Rijadu.

Javnost hvali njena javna pojavljivanja, a na osnovu stila i držanja mnogi smatraju da će da nasledi kraljicu Raniju.

Husein ima 28 godina, najstarije je dete kraljevskog para. Diplomirao je na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu, a njegova verenica koja je istih godina, završila je arhitekturu na Sirakuza univerzitetu u Njujorku.

Nevestin otac Kaled Al Saif upravlja je Al Saif grupacijom, privatnom kompanijom koja se bavi zdravstvenom zaštitom, građevinarstvom i bezbednosnim uslugama. Tamošnji mediji izvestili su da je i saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman čestitao telefonom jordanskom kralju Abdulahu i princu Huseinu.

Podsetimo, starija ćerka kraljice Ranije i kralja Abdulaha od Jordana Iman bin Abdula (26) verila se sa Džamilom Aleksandrom Termiotisom. Vest je saopštila kraljica Ranija na profilu na Instagramu gde ima sedam miliona pratilaca.

"Čestitam najdraža Iman, tvoj osmeh je uvek bio dar ljubavi i volim tvoj osmeh od dana kada si rođena. Želim tebi i Džemilu život pun ljubavi i smeha!“, napisala je ponosna kraljica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track