PREMIJERKA NA MODNOM SKENERU: Ovo su najupečatljivije odevne kombinacije Ane Brnabić, a jedan komad je njen ZAŠTITNI ZNAK!
Foto: Ana Paunković

Ima stila

PREMIJERKA NA MODNOM SKENERU: Ovo su najupečatljivije odevne kombinacije Ane Brnabić, a jedan komad je njen ZAŠTITNI ZNAK!

Žena -

Dosadašnja premijerka Ana Brnabić biće i na čelu nove Vlade, saopštio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić napomenuvši da će njen premijerski mandat biti oročen do 2024. godine.

Ana Brnabić je na poziciji predsednice Vlade Srbije od 2017. godine, a pre toga je tokom kratkog perioda obavljala funkciju ministarke spoljnih poslova i ministarke finansija, dok je avgusta 2016. do juna 2017. bila je na čelu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

1 / 9 Foto: Ana Paunković

Za sve vreme svog poljavljivanja na političkoj sceni i obavljanja važnih poslova, sastanaka, putovanja i događaja, Ana je prikazala da i te kako ima stila, ali i mere kada je reč o izboru odeće.

Elegantni sako i košulja jednostavnog kroja su zaštitni znak njenog stila, što se moglo videti kroz njeno dosadašnje bavljenje politikom. Često kombinuje pomenuta odela sa vrhunskim cipelama, a drži se svedenih boja, dok tu i tamo voli da ih začini i sa ponekim interesantnim dezenom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

PREDSEDNIK VUČIĆ PREDLOŽIO: Ana Brnabić mandatar za sastav nove Vlade Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track