TEODORU JE UDARIO GROM I OSTAVIO OŽILJAK U OBLIKU SRCA! Mlada devojka danima BILA U KOMI, a ono što je preživela UZNEMIRILO JE SVE
Foto: Printscreen YouTube

NEVEROVATNO

TEODORU JE UDARIO GROM I OSTAVIO OŽILJAK U OBLIKU SRCA! Mlada devojka danima BILA U KOMI, a ono što je preživela UZNEMIRILO JE SVE

Žena -

Teodora (18) je letovala u Bugarskoj, kada je tokom uživanja na plaži udario grom. Mlada devojka danima bila u komi, a neobično je da joj je grom ostavio ožiljke i to u obliku srca

Teodora
foto: Printscreen YouTube

Trenutno oporavlja u Prvoj hirurgiji Univerzitetske bolnice u Burgasu nakon višednevne kome, a njen centralni nervni sistem i skoro svi unutrašnji organi bili su pogođeni gromom.

Teodora
foto: Printscreen YouTube

- Osećam se kao da me je udario grom. Oporavljam se koliko znam, ponekad se borim, ali na stvari gledam sa osmehom - kaže ona, i dodaje da se udara uopšte ne seća, te da je sedela naslonjena na drvo:

- Bukvalno, poslednje čega se sećam je da sam na plaži, toplo je, sunčano je, sunačam se sa drugaricom i to je to. Posle toga ne znam da li je padala kiša, ne znam šta je bilo. Kakva saobraćajna nesreća, kakav protokol. Ne sećam se ničega, apsolutno ničega.

Njeno stanje se poboljšava iz dana u dan. Veliku zaslugu za to ima i medicinska pomoć koju je pružio hotelijer u Primorskom, objašnjavaju lekari iz bolnice.

- Sreća je da je bila žena koja je znala šta radi - rekao je hirurg dr Kiril Simeonov.

Teodora je zahvalna medicinskom timu koji ju je spasio. Pored opekotina, munja je mladoj učenici ostavila dva ožiljka u obliku srca. Ona ih čita kao znak i apeluje na nadležne da razmisle o unapređenju Službe hitne medicinske pomoći u primorskim odmaralištima, prenosi portal nova.bg.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Grom gađao u čačansko naselje Ljubić, gori pomoćni objekat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track