SVADBA KAKVA SE NE PAMTI! Aleksandra pevala na venčanju, a kada je videla mladu i mladoženju ŠOKIRALA SE: Usledila GADNA OSVETA!
Foto: Printscreen/Tik Tok

UF, OVO JE BILO RUŽNO!

SVADBA KAKVA SE NE PAMTI! Aleksandra pevala na venčanju, a kada je videla mladu i mladoženju ŠOKIRALA SE: Usledila GADNA OSVETA!

Žena -

Pevačica Aleksandra Star angažovana je da peva na jednoj svadbi, a kada je stigla na venčanje i ugledala mladoženju, shvatila je da je to njen bivši momak koji ju je varao.

Da stvar bude još gora, mlada je bila žena sa kojom ju je bivši prevario nakon pet godina veze, te je za pevačicu to svakako bilo užasno teško iskustvo.

@alexandra_starr Replying to @Christina Venditti ♬ original sound - alexandrastarr

- Onaj koji me je prevario angažovao je moj bend da nastupi na njegovom venčanju, a nije znao da sam ja pevačica - napisala je ona na TikToku.

Objasnila je zatim da je bila privremena pevačica u tom bendu, što bi značilo da njen bivši nije znao da je ona članica grupe kada ih je angažovao za svadbu.

Na TikToku je objavila niz snimaka sa venčanja, u jednom od njih vidi se kako se mlada i mladoženja spremaju za prvi ples sa, dok im je ona okrenuta leđima. Najpre se čula pesma „All of Me” Džona Ledženda, ali je ova numera ubrzo zamenjena „Before He Cheats” (Pre nego što prevari) koju u originalu izvodi Keri Andervud.

Pevačica se baš potrudila da mladencima pokvari veselje, oni su se jedno vreme smeškali dok je pevala, a kada je po mladoženji prosula piće, nije im više bilo do smeha. Ima pretpostavki i da je sve bilo namešteno kako bi snimci bili što viralniji, što oni svakako i jesu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:53

KRISTINA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Venčanje u zadruzi POTVRĐENO! Kristijan Golubović se razvodi crkveno od Ivane PUTEM MEJLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track