TRUDNOĆA JE BILA IZGOVOR DA JEDE ŠTA GOD JOJ PADNE NA PAMET: Uspela je da izgubi 40 kg, a OVO joj je pomoglo!
Foto: Profimedia / Tatyana Grishina / Panthermedia

TRUDNOĆA JE BILA IZGOVOR DA JEDE ŠTA GOD JOJ PADNE NA PAMET: Uspela je da izgubi 40 kg, a OVO joj je pomoglo!

Žena -

Kada je B. P. zatrudnela, „iskoristila je to kao izgovor“ da se prepusti i da jede šta god joj padne na pamet.

„Ustvari, trebalo bi da jedete samo nekoliko stotina dodatnih kalorija dnevno, a ja sam jela preko 1.000 dodatnih“, kaže B. (32 g.) „Kako sam izgubila 40 kg?“ smeška se B. "Pretpostavila sam da će sve to samo od sebe otpasti nakon rođenja bebe. I opet pogrešila!"

Nakon što je rodila sina, koji sada ima 5 godina, B. je nastavila sa svojim lošim navikama i nije odvajala vreme za brigu o sebi kako sama kaže.

B. se na kraju okrenula prirodi. Poručila sam Green Fit, biljne kapi za mršavljenje i u skladu sa njihovim savetima počela da trenira dva do tri puta nedeljno u lokalnoj teretani, pilates u kombinaciji sa trakom za trčanje i još mnogo toga. Takođe je promenila svoju ishranu, odbacivši prerađene obroke bogate ugljenim hidratima, a ubacivši umesto toga nemasne proteine, zdrave masti i povrća.

„Osećam se kao potpuno druga osoba, i to jesam na mnogo načina“, kaže ona. „Ne samo fizički — to je očigledno — već i način na koji se osećam u mislima. Teško je čak i da se osvrnem unazad. Osećam se kao da je bio pre čitavog života. Sada se osećam kao da ne postoji ništa što ne mogu da uradim. Ako mogu da izgubim 40 kg, mogu da uradim bilo šta."

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Online kupovina
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track