SNAJKA MI KRADE STVARI I NOVAC! Devojka se požalila na suprugu svog brata, pa stigli HIT saveti: Umoči karmin u WC ŠOLJU!
Foto: Profimedia

GENIJALNO

SNAJKA MI KRADE STVARI I NOVAC! Devojka se požalila na suprugu svog brata, pa stigli HIT saveti: Umoči karmin u WC ŠOLJU!

Žena -

Na društvenoj mreži Reddit naići ćete na brojne diskusije o raznoraznim temama. Korisnici ove mreže obično "istresu" svoje najgore muke, a skoro se na ovoj mreži našla i ispovest devojke koja je svoju snajku optužila da joj krade stvari.

- Ukratko, snajka je relativno skoro prešla da živi kod nas. Koliko god se trudila da stvorim neki normalan odnos s njom, devojka jednostavno odbija. Tek odskoro su počele da mi nestaju lične stvari i večito ih nalazim kod nje. Bez pitanja mi uzima i odeću i šminku i novac i sve što može da nađe, a da joj je korisno. A svaki put kad je pitam da nije videla to nešto što mi fali, pravi se luda sve dok ne nađem tu stvar kod nje. I nakon toga se pravi kao da se ništa nije desilo i nastavlja po starom. Niko od mojih ukućana ne želi ništa da preduzme povodom toga, a ne želim da krijem svoje stvari u sopstvenoj kući i da me neka šifra od osobe pravi budalom. Šta mogu da uradim? - upitala je ova korisnica Reddita.

snajka
foto: Printscreen

Usledila su praktična rešenja ovog problema...

- Ako si ti vlasnik nekretnine, da je izbaciš. Ako nisi, da se iseliš. Policija sigurno neće da se bakće karminima i rajfovima. Ako si maloletna - zaklučaj sobu/ormar. Roditeljima dva, tri puta objasni šta je bilo, ali ako oni ne reaguju onda samo sve zaključaj. Sa takvim ljudima kao snajka se ne vredi svađati, oni to vole.

- Stavi katanac, to je najlakše i najvidljivije, šalje poruku. Sa stokom ne možeš lepo.

A na pitanje jednog korisnika šta njen brat, odnosno suprug problematične žene kaže na sve, ova nesrećna devojka je rekla:

- Ne vidi ništa loše u tome, nekad joj i pomogne!

Svekrva, Snaja
foto: Profimedija

A, naravno, neki su smatrali da je bezobrazluk jedini način da se izbori sa ovakvom nesnosnom osobom.

- Umoči karmin u WC šolju, snimi i pokaži joj kad nađeš kod nje. Ponovi za sve stvari koje ti krade. Pare nosi sa sobom ili stavi na račun u banci.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:30

SNAJKA U ŠESTOM MESECU LETI PO KUHINJI! Nesvakidašnji specijalitet, DUHOVITI ODGOVORI SINA i nezaboravna atmosfera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track