TOLIKO ME KOŠTAŠ: Dečko mi je na kraju meseca ispostavio RAČUN i sve mi NAPLATIO, pa čak i TOST koji sam pojela kod njega!
Foto: Printscreen TikTok

LJUDI ŠOKIRANI

TOLIKO ME KOŠTAŠ: Dečko mi je na kraju meseca ispostavio RAČUN i sve mi NAPLATIO, pa čak i TOST koji sam pojela kod njega!

Žena -

Kada je u pitanju partnerski odnos, svi se slažu da ulaganje treba da bude nesebično. Međutim, jedan dečko ima potpuno drugačiju percepciju ljubavne veze, o čemu se na TikToku požalila i njegova devojka.

Naime, devojka koja se na TikToku potpisuje kao Medi Blajt, ispričala je svojim pratiocima da je njen dečko napravio tabelu troškova za svoju sada već bivšu devojku. U tabelu je stavio svaki cent koji je na nju potrošio.

@maddyblythe Replying to @k here’s what the excel spreadsheets looked like. I am in awe that I was okay with this honestly ? #greenscreen ♬ original sound - Money Maddy ?

Šokirana devojka je odlučila da sve podeli na TikToku, a video je ubrzo postao viralan.

Devojka je opisala kako bi svakog meseca dobijala detaljnu tabelu sa troškovima podeljenim u kategorije, a momak je bio ljubazan i da označi kategorije različitim bojama kako bi devojka lakše videla koliko mu duguje.

@maddyblythe It’s okay we’re on to bigger and better now bbs, thank you all for ur concerns and well wishes ?? #storytime #relationship #financetok #moneytok #trauma ♬ I bet Ava saw this - nataliejanesings

Ona je podelila nekoliko video snimaka, a u jednom je opisala kako joj je bivši naplatio bananu i tost za tri dolara. Naravno, na dnu svake tabele bi napisao ukupan iznos mesečnog duga.

Objave su prikupile preko 2,4 miliona pregleda na TikToku, a devojka je objasnila da nikada više neće pristati na tako nešto.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:01

DRAMATIČNA ISPOVEST HEMIČARA: Devojka mi je bila zavisnik, prepoznajem dilere na ulici! Za njih doživotna KAO I SILOVATELJIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track