KUPILA ODELO ZA 500 DINARA, PA SE POHVALILA! Mladi iz SRBIJE oduševljeni: Brdo krpica nabavljaju u SECOND HAND-u za male pare!
Foto: Printscreen

sve je popularnije

KUPILA ODELO ZA 500 DINARA, PA SE POHVALILA! Mladi iz SRBIJE oduševljeni: Brdo krpica nabavljaju u SECOND HAND-u za male pare!

Žena -

U vreme kada sve poskupljuje za mnoge mlade ljude redovna kupovina odeće postaje luksuz koji sebi ne mogu tako lako da priušte. Umesto kupovine u radnjama poznatih brendova, mladi se sada sve češće okreću kopovini u second hand radnjama.

Ono što mnoge privlači je činjenica da se odeća pomenutih poznatih brendova u ovim prodavnicama može naći po mnogo manjoj ceni, pa je sve to zajedno dovelo do novog trenda na društvenoj mreži TikTok.

1 / 8 Foto: Printscreen

Mladi se sada na ovoj mreži hvala "ulovom" koji su uspeli da iskopaju po izuzetno niskim cenama, a ti videi umeju da imaju i po nekoliko hiljada pregleda.

Jedna Tiktokerka, Anđela, pokazala je kako je kupila gomilu odeće za malo novca. Ona je iz kese izvlačila dukseve, farmerke, bodi, steznik i još mnogo toga što je kupila za sebe i svog dečka. Druga devojka se pohvalila da je kupila crno odelo za ukupno 500 dinara, dok se treća oglasila i komentarisala da je i ona sama odlično prošla.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:43

POSKUPLJENJA UTERUJU STRAH NEMCIMA! Oglasila se Srpkinja iz Nemačke i objasnila kako izgleda kupovina CENE SKAČU SVAKOG DANA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track