SMEŠNE SITUACIJE KOJE SE MOGU DOGODITI U TOKU S*KSA! Ne treba da ih se STIDITE, svima se to dešava: Ovako je najbolje rešiti ih!
Foto: Shutterstock

ne treba da se nervirate

SMEŠNE SITUACIJE KOJE SE MOGU DOGODITI U TOKU S*KSA! Ne treba da ih se STIDITE, svima se to dešava: Ovako je najbolje rešiti ih!

Žena -

Bilo da se radi o strasnom i brzom seksu ili sporom vođenju ljubavi, iza ugla tog intimnog čina kriju se brojne neprijatnosti, ali ćemo ih retko videti u filmskim scenama seksa. Autorka brojnih knjiga o ljudskoj seksualnosti, Dženi Blok, zabeležila je najčešća iskustva koja su ljudima neprijatna i sramotna.

seks
foto: Shutterstock

Tokom grčenja mišića tokom vođenja ljubavi, samokontrola nije prioritet. Zbog toga se lako može desiti da telo popusti i 'pusti vetar', što je posebno neprijatno ako ste sa novim partnerom. Najbolji lek za bezbolan izlaz iz situacije je onaj najjednostavniji – smeh. Ako tome pridajete previše značaja, mogli biste sabotirati zadovoljstvo koje sledi. Na kraju krajeva, to se može dogoditi svakome.

Prelazak granica

Bilo da se radi o udarcima po zadnjici, prčjavim rečima ili isprobavanju novog položaja, seksualne inovacije mogu biti klizav teren. U slučaju da vašeg partnera ne uzbuđuju iste stvari, najbolje je da razgovarate o njima pre nego što ih isprobate. Ako postanete prejaki ljubavni ugriz i vaš partner reaguje negativno, nežno poljubite to mesto i nastavite dalje kao da se ništa nije dogodilo.

Nedoslednost u pokretima

Često seksualni čin uključuje nepromišljene pokrete rukama ili nogama, jer razmišljanje u tim trenucima nije naša „jača strana“. Zbog toga možemo da udarimo glavom, udarimo laktovima u stomak partnera ili padnemo sa kreveta. Posle nesreće, smeh će biti najbolji način da se opusti nelagodnost, a adrenalin će sprečiti osećaj bola, bar dok se seks ne završi. A u međuvremenu možete nastaviti sa njim na podu.

seks
foto: Profimedia

Spavanje usred 'akcije'

Zbog velikog umora ili prevelike količine alkohola, moguće je da će neko od partnera zaspati. Ali to može postati problem ako postane učestalo, a oprezan partner može početi da oseća nedostatak samopouzdanja zbog nedostatka ljubavnih veština. Ako ste vi ta koja ima tendenciju da zaspi, objasnite svom partneru šta je izazvalo san i pobrinite se da to nadoknadite sledećeg dana.

Uhvatili su vas

Deca, komšije ili gosti, svi oni mogu biti uljezi u vašoj spavaćoj sobi u trenucima intimnosti. Iako je ovaj događaj uvek neprijatan, za njega nema rešenja. Ako vas je dete videlo, ponudite mu razumno rešenje u zavisnosti od njegovih godina i zapamtite da ćete nakon određenog vremena svi moći da se smejete tom iskustvu.

Vaginalni zvuci

Tokom seksa, zidovi vagine se šire, a trenje, posebno u nekim položajima, pogoduje ulasku vazduha u vaginu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track