DA LI PRAVILNO KORISTITE KESE ZA POKLONE: Postoji JEDAN način kako da nekom podarite pravo iznenađenje
Foto: Profimedia

VIDEO

DA LI PRAVILNO KORISTITE KESE ZA POKLONE: Postoji JEDAN način kako da nekom podarite pravo iznenađenje

Žena -

Ako samo ubacite poklon i predate kesu, ne možete nekoga iznenaditi jer će odmah videti šta ste mu poklonili. Većina nas uzme poklon kesu, stavi poklon u nju i ne razmišlja više o tome. Međutim, da li ste znali da kesu lako možete zatvoriti tako da niko ne vidi šta ste stavili unutra?

Svrha kese za poklon je da sakrije sadržaj i tako poveća iznenađenje.

Tako TikTokerka pod nadimkom The.Manc pokazuje kako u samo nekoliko koraka pripremiti poklon koji će zadržati svoju estetiku i omogućiti iznenađenje.

@the.manc You’ve been using gift bags wrong all this time #lifehack #lifehacks #giftbag #hacks ♬ Away With Me - Andrew Joy

U snimku koji je objavila na svom kanalu pokazala je da za početak treba uzeti torbu i otvoriti je, a zatim provući krajeve pertle kroz rupu na suprotnoj strani.

Uverite se da ste dobro stavili čvoriće na krajeve pertle. Onda samo treba da povučete pertle i zatvorili ste torbu. TikTok zvezda Romina pokazala je isti trik.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:52

PAKETI BENIFICIJA, POKLONI ZA ONE KOJI UĐU U BRAK, BESPLATAN PREVOZ - Evo šta treba da ispunite da bi ste se zaposlili u ovoj kompaniji u Šapcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track