"PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO" Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen Švajni
Foto: Kurir TV

lepota

"PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO" Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen Švajni

Žena -

Pod sloganom "Prirodno, efikasno, odgovorno" naša teniserka Ana Ivanović predstavila je svoju kozmetičku liniju.

- Godinama sam ja bila u potrazi za nečim što efikasno, prirodno i odgovorno, a opet što daje rezultate. Nije bilo lako naći takav prozivnod. Bilo mi je važno da do bude pristupačno i dostupno ljudima, da to mogu sebi da priušte. Znamo koliko ti prirodni preparati umeju da budu nedostupni - kaže Ana Ivanović.

Iako se svim prouzvodima podjednako posvetila, jedan se posebno izdvaja.

- Ono što se meni dopada, jer je inovativan, je puder za čišćenje lica, koji se aktivira vodom, samim tim štedimo vodu, štitimo planetu. Jako je mekan i posle čišćenja lica ne osećate zategnutost, bar ne onu koju sam ja osetila koriteći druge preparate - ističe Ana.

Lansiranje kozmetike u domovini za Anu je veoma bitno.

- Mnogo mi znači, iskreno. Nisam ni bila svesna koliko je velika stvar što će ovi proizvodi biti dostupni u mojoj domovini. Nekako mi ovo daje motivaciju da što više provodim vreme ovde. I deca se raduju kad su ovde - dodaje Ana.

I njen suprug Bastijan Švajnštajger koristi Anine proizvode, ali na simpatičan način.

- On dosta voli, stalno me pita za njih. Jedna anegdota za njega jer muškarci nisu vični korišćenju kozmetike, pa mu na svakom pakovanju piše redni broj, da bi znao kojim redosledom da ih koristi - kroz smeh se priseća Ana.

Srbija je među prve tri zemlje u kojima je plasirana kozmetička linija Ane Ivanović.

03:03

PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen muž Bastijan

- Velika nam je čast što je dm Srbija treća zemlja od 14 članica koncerna gde je plasirana linija Ane Ivanović, pored Nemačke i Austrije,. Zajednička spona linije proizvoda Ane Ivanović i dm je briga i prirodi i odgovorno poslovanje. To je osnova naše filozofije što dokazuju naši projekti u kojima učestvujemo i realizujemo, poput projekta "Zasadi drvo" - rekla je Svetlana Jovanović Mitić, resorna menadžerka marketinga i komunikacija za dm Srbija i Severna Makedonija.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track