UZ OVAJ TRIK REŠITE SE SVIH MUKA: Evo kako da date BEBI SIRUP bez suza, odbijanja i PROSIPANJA (FOTO)
Foto: Shutterstock

KORISNO

UZ OVAJ TRIK REŠITE SE SVIH MUKA: Evo kako da date BEBI SIRUP bez suza, odbijanja i PROSIPANJA (FOTO)

Žena -

Helena Li, medicinska sestra iz Engleske, otkrila je na Fejsbuku kako je rešila problem s davanjem leka bebi i tako mnogim roditeljima ponudila rešenje za ovakve situacije, koje znaju da budu jako stresne.

Svaki put kad bi svojoj bolesnoj bebi pokušala da da sirup, barem polovina bi završila na bebi ili podu. Kako bi rešila problem, pribegla je jednom triku koji je otkrila na internetu i uverila se da radi.

Špric za davanje leka je stavila u silikonsku dudu/poklopac flašice, te bez ikakvog problema dala bebi sirup. Beba je instinktivno posegnula za "flašicom". te nije ni shvatila da pije sirup.

"Nije se prosula nijedna kapljica", napisala je.

Mame su, oduševljene jednostavnošću ovog trika, podelile njenu objavu preko 180.000 puta i ostavile preko 100.000 komentara. Neke mame su u komentarima napisale i svoje trikove kojima se koriste kako bi bebama lakše dale sirup.

Pre nego što se iko odluči da isproba ovaj trik, treba imati na umu da se deci nikako ne smeju davati nikakvi lekovi bez konsultacije s pedijatrom. Takođe, kod davanja leka, roditelji bi trebali strogo da se pridržavaju određenih doza i da nikako ne koriste klasične čajne ili supene kašike za doziranje.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:24

DECA UČE ZANIMANJA KOJA NE POSTOJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track