OVO SU NAJRUŽNIJE CIPELE IZ 2023! Godina još nije pošteno ni počela, a već imamo ovakav FEJL: Ni MODNI UBICA ne može da ih iznese!
Foto: Printscreen/Tik Tok

jako su loše!

OVO SU NAJRUŽNIJE CIPELE IZ 2023! Godina još nije pošteno ni počela, a već imamo ovakav FEJL: Ni MODNI UBICA ne može da ih iznese!

Žena -

Najpoznatija modna blogerka, koja važi za "modnu ubicu", Kjara Feranji, obula je cipele koje su ponele, nimalo laskavu, titulu najružnijih cipela 2023. godine.

Obula je čizme u kojima je, pre svega, doslovno nemoguće hodati, a koje su daleko od lepih. Kjara je na Instagramu istakla da se radi o obući modne kuće Skjapareli. Imaju ogromnu platformu i još čudnije - zlatne prste.

Kjaru se muči da hoda, pa se već na prvom koraku sapliće i pokušava da održi ravnotežu, a ekscentrični detalji bodu oči.

Snimak je pogledalo skoro 350.000 ljudi, što je pratioce već navelo da zbijaju šale na račun "nove mode".

cipele
foto: Printscreen

"Je li ovo obuđa za trenutak kad nadođe plima?", "Volela bih da te vidim kako silaziš niz stepenice", "Ne znam ko ovo može da nosi", "Da mi daju novac koji njoj daju za reklamiranje, nosila bih ovo bez mnogo 'ali' i 'ako'", glasili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

02:44

BEOGRAD UBEDLJIVO NAJZAGAĐENIJI U EVROPI! Zagorac: Život u zdravoj sredini je ustavno pravo LJUDI LOŽE GUME I CIPELE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track