DOBILA NA LUTRIJI I ZBOG TOGA ZAMALO IZGUBILA ŽIVOT! Imala samo 17 kad je uzela PREKO MILION €: Ne bih to poželela ni neprijatelju
Foto: Printscreen/Instagram

SVE JE KRENULO LOŠE

DOBILA NA LUTRIJI I ZBOG TOGA ZAMALO IZGUBILA ŽIVOT! Imala samo 17 kad je uzela PREKO MILION €: Ne bih to poželela ni neprijatelju

Žena -

Džejn Park iz Edinburga je imala samo 17 godina kada je na "EuroMilions" lutriji 2013. godine je dobila je milion funti (oko 1.100.000 evra) 2013. godine, a sada tvrdi da to nije tako savršeno kao što mnogi zamišljaju i da pobedu na lutriji ne bi poželela ni najgorem neprijatelju.

Ona je nakon velikog dobitka krenula da ide na različite estetske operacije, a zbog podizanja zadnjice u Turskoj 2017. godine je zamalo izgubila život.

Imala je ekstremnu reakciju na anestetik nakon operacije zbog koje su joj lice i usne bile natečene i upaljene danima. Sumnjalo se na sepsu i skoro da je zbog te operacije izgubila život.

- Bukvalno sam mislila da ću da umrem. Ne znam šta nije u redu sa mnom, a rekli su mi da sam imala reakciju na anesteziju - izjavila je Džejn.

Izvukla se i na kraju umesto da prestane, ona je i dalje išla na tretmane "ulepšavanja". Naime, samo je u 2021. godini na lepotu potrošila oko 57.000 funti, piše "Mirror".

Potpom je govorila da je nakon nagrade dobijala raznorazne i ne tako retke pretnje smrću i konstanstna uhođenja koja su joj izazivala stres.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:48

STRUČNJAK O SMRTNOM SLUČAJU PRILIKOM ESTETSKE OPERACIJE! Povezao kovida sa rizikom smanjenja grudi: Korona nas je sve obišla!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track