SRPKINJA OTKRILA KAKO VAS NIKADA NEĆE OTKRITI U PREVARI! Primenite taj TRIK i niko neće sumnjati: Svi pobesneli zbog njenog saveta
Foto: Printscreen

ljudi su u šoku

SRPKINJA OTKRILA KAKO VAS NIKADA NEĆE OTKRITI U PREVARI! Primenite taj TRIK i niko neće sumnjati: Svi pobesneli zbog njenog saveta

Žena -

TikTokerka koja je upisana kao Bisenija otkrila je mnogima način kako da vas nikada ne uhvate u prevari, a da je pritom sve vreme pričakli kosi.

- Cure, perite kosu hladnom vodom, to će je nahraniti. Spremite broj vašeg ljubavnika pod muževim imenom, nikad mu neće pasti na pamet da čita svoje poruke. Meni je to spasilo kosu, ricinusovo ulje takođe - glasila je poruka na snimku.

Ona se smejala, ali je mnoge i razbesnela nakon što je objavila snimak u kojem savetuje kako najbolje da negujete kosu ali i sakirjete svog ljubavnika.

Stručnjaci savetuju da je pranje kose, tačnije ispiranje hladnom vodom mnogo bolja opcija, od tople. Na taj način, kosi dajete dodatni sjaj. A ukoliko ne želite da budete uhvaćene u prevari i "ostanete" bez iste, ova Srpkinja je savetovala trik "menjanje" brojeva i imena u telefonu. Naravno, prevara nikada nije dobrodošla u odnosu i bolje je da okončate vezu nego sebe i druge da dovodite u nezgodne situacije, ali i da povredite tuđe emocije.

"Pametan savet i imaćete razvod braka u rekordom vremenu", " Nisam se slađe nasmejala", " Karma se uvek vraća", glasili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track