KAKVA ŠAMARČINA! DEVOJKA OTIŠLA NA PRVI DEJT I PREŽIVELA PAKAO: Kad je stigla, momak ju je STRAŠNO PONIZIO! Ovome se nije nadala!
Foto: Printscreen

mrzi muškarce

KAKVA ŠAMARČINA! DEVOJKA OTIŠLA NA PRVI DEJT I PREŽIVELA PAKAO: Kad je stigla, momak ju je STRAŠNO PONIZIO! Ovome se nije nadala!

Žena -

Na društvenoj mreži TikTok postoji trend gde mnogi govore o najgorem mogućem prvom dejtu, a čini se da je TikTokerka Rejč uspela da dočara da je upravo ona prošla kroz najveći pakao.

Kako je i sama rekla u ovom videu, njoj je godina počela jako loše. Upoznala je jednog tipa preko dejting aplikacije i nakon nekoliko nedelja dopisivanja jedva je čekala da se vidi sa njim.

Rejč
foto: Printscreen

Dogovorili su se da se nađu u jednom sportskom baru, a kada je stigla, on je već bio tu. Prišla mu je i rekla "zdravo", a on joj se izvinio i objasnio da mora da izađe da "preparkira auto" jer je tako gde je parkirao stajao znak za zabranjen parking. Rejč kaže da joj je ovo bilo čudno, ali da je predložila da promene lokaciju.

Izašla je iz bara i dobila poruku:

- Izvini, nisi mi se svidela.

- Mrzim muškarce. Našminkala sam se i napravila frizuru za šta? Čak nisam uspela ni da uživam u krilcima koji su bili na meniju! - rekla je besno Rejč i dodala da je obrisala njegov broj.

Iako nasmejana u videu, bila je jako razočarana.

- Ljudi, ako niste zainteresovani, ako ste pod stresom, ako ste šta god, nemojte da bežite sa sastanka kao pas sa repom među nogama. To je odvratno - rekla je ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:12

GLOSSY LIČNO - CORONA I RIMSKI: Popularni reperi otkrivaju potpuno NEPOZNATE detalje o sebi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track