KAKO SMRŠATI POSLE ZIME: Prošli su praznici i najavljuju lepo vreme – skinite salce što pre!
Foto: Promo

KAKO SMRŠATI POSLE ZIME: Prošli su praznici i najavljuju lepo vreme – skinite salce što pre!

Žena -

Vrlo brzo će temperature koje podrazumevaju da ćete moći da skinete predebele jakne iza kojih se krijete poslednjih mesec dana. Nova godina, Božić, slave, svi praznici gde se dobro „krkalo“ su prošli i krajnje je vreme da povedete računa o liniji. Postoje 2 korisne stvarčice koje je dobro imati za saveznika u ovoj borbi.

Čuli ste za NEOTEX? Sad ćemo da vam otkrijemo ako već ne znate šta je! To je materijal koji je fleksibilan i koji izaziva pojačano znojenje. A pojačano znojenje podstiče topljenje masnih naslaga. Postoje helanke i pojas koji su izrađeni od ovog materijala!

  1. Helanke – Namenjene za skidanje viška u predelu butina i zadnjice.
  2. Pojas – Namenjen za topljenje sala u predelu stomaka.

Zovu se SUPER FIT helanke i pojas i mogu da se nose i zajedno i odvojeno. Toliko su dobri da ćete se u njima preznojiti čak 4X više nego inače, što će ubrzati topljenje, ali i podstaći izbacivanje toksina iz tela. Bilo bi dobro da nešto trenirate, ali ako nemate vremena možete ih nositi i dok šetate ili nešto radite po kući i ponovo će izazvati da se preznojite.

Gde to uopšte postoji? Sada ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na VELIKOM POPUSTU!

Hangar
foto: Promo

Bermude se čak mogu nositi i samostalno kada je lepše vreme, a neće smetati ni ako ih nosite ispod trenerke ili širih pantalona. Sa Neotexom na sebi ćete se znojiti više nego inače čak i kada nemate fizičku aktivnost, a ako je imate, rezulatati će biti još bolji! U pojasu i bermudama kao što su ove mršave i brojne zvezde čija vitka tela gledamo na televiziji.

Možete ih kupiti danas i OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i to na VELIKOM POPUSTU!

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track