ŠEST ZNAKOVA KOJI UKAZUJU DA VAŠ PARTNER GLUMATA: Ako se OVAKO PONAŠA, onda vas NE VOLI! Na jednu stvar POSEBNO obratite pažnju
Foto: Profimedia

SPREČITE SLOMLJENO SRCE

ŠEST ZNAKOVA KOJI UKAZUJU DA VAŠ PARTNER GLUMATA: Ako se OVAKO PONAŠA, onda vas NE VOLI! Na jednu stvar POSEBNO obratite pažnju

Žena -

Nisu svi muškarci isti. Postoje neki kojima se život vrti oko vas i neki koji vas uzimaju zdravo za gotovo. Jedan aspekt od kog svi strahuju je da se njihov partner pretvara da ih voli - i nažalost postoji mnogo slučajeva u kojima je taj strah stvarnost.

Postoji nekoliko znakova koji ukazuju na to da se on pretvara da vas voli. Kako biste se spasili od slomljenog srca, obratite pažnju na ovih 6 znakova:

žena, par, tužna, muškarac, veza, prevara
foto: Profimedia

Nije nežan

Ako vas muškarac istinski voli, ljubav će prema vama pokazivati na razne načine. Ako nije nežan ili ne uspostavlja fizički kontakt, to može biti znak da ne ulaže istinski u vezu.

Ne sluša

Muškarac koji voli potrudiće se da sasluša sve što imate da kažete i razumeće vašu perspektivu. Ako ne sluša ili se čini nezainteresovanim za ono što govorite, to bi mogao biti znak da se pretvara da vas voli.

par, veza, brak, krevet, svađa
foto: Profimedia

Ne pravi planove

Ako je istinski zaljubljen, kovaće planove za budućnost i uključiti vas u njih. Ako ne pravi nikakve planove ili se ne čini posvećenim izgradnji zajedničke budućnosti, to bi mogao biti znak da ga veza preterano ne zanima.

Nije pouzdan

Muškarac koji vas voli potrudiće se da bude uz vas i bude pouzdan. Ako često otkazuje planove ili ne ispunjava obećanja, to bi mogao biti znak da nije u potpunosti predan.

par, ljubav, veza
foto: Profimedia

Ne daje vam prioritet

Zaljubljen muškarac daće prioritet vašim potrebama i učiniti vas važnom u svom životu. Ako se ne trudi u vašem odnosu i niste mu prioritet, to bi mogao biti znak da nije istinski zainteresovan.

Ne deli osećanja

Muškarac koji voli biće otvoren i iskren u pogledu svojih osećanja. Ako nije otvoren sa svojim emocijama ili se ne čini da je emocionalno uključen, to bi mogao biti znak da se pretvara da vas voli, donosi TOI.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:05

NIKAD NE ZNATE, MOŽDA SE PRETVORI U LJUBAV! Pevačica savetuje tinejdžere: Imajte nekog, makar na jednu noć!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track