MUŽ JOJ U POSLEDNJEM TRENUTKU KUPIO ČESTITKU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Kad je otvorila, UHVATILA SE ZA GLAVU a svi je zbog ovog OSUĐUJU
Foto: Shutterstock, Ilustracija

UVREDILA SE

MUŽ JOJ U POSLEDNJEM TRENUTKU KUPIO ČESTITKU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Kad je otvorila, UHVATILA SE ZA GLAVU a svi je zbog ovog OSUĐUJU

Žena -

Jedna nezadovoljna žena požalila se jednom prilikom na internet stranici Mumsnet na čestitku za Dan zaljubljenih koju je dobila od svog supruga.

Naime, on joj je greškom kupio čestitku na kojoj je pisalo “mom zgodnom vereniku” umesto "supruzi". Žena, koja je želela da ostane anonimna, napisala je da zna da joj supruge sve kupuje u poslednji čas, ali i da nije mogla da sakrije razočaranje.

"Njegov izgovor je bio da je to bila poslednja čestitka u prodavnici i da je uz to zaboravio i naočare", napisla je razočarana supruga, koja smatra da mu izgovor nije bio dovoljno dobar jer je, kako je napisala, čestitku mogao da kupi ranije.

Dan zaljubljenih, broj 14
foto: Profimedia

"Rekao je da se oporavlja od vakcinacije protiv kovida, a vakcinu je primio u četvrtak! Nema izgovora zašto čestitku nije mogao da kupi pre toga", baš mu je zamerila.

Njena priča je izazvala lavinu komentara.

“To je iz više razloga pogrešno", napisao je jedan korisnik Mumsneta.

“Bolje bi bilo da nije ništa kupio. Ovo je zaista nepristojno", "Prihvatljivija bi mi bila ručno izrađena čestitka ili ljubavni vaučer, nego da me zove svojim dečkom", nizali su se komentari podrške.

dan zaljubljenih
foto: Shutterstock

Međutim, bilo je i onih koji su videli i smešnu stranu situacije.

"Ja bih se verovatno samo nasmejala da sam na tvom mestu i rekla mu da on plaća dostavu", “Sve zavisi kakav imate odnos i koliko ozbiljno shhvatate Dan zaljubljenih", "Mene to ne bi razočaralo, ali bih od njega očekivala dodatnu pažnju taj dan. Masaža mi ne zvuči loše", još su neki od komentara.

Jedan korisnik smatrao je da je žena nerazumna.

"Kupio vam je čestitku. Znate da je on osoba koja sve kupuje u poslednji čas. Smanjite svoja očekivanja ili mu unapred recite šta očekujete", "Bar vam je kupio čestitku”, složio se još jedan korisnik.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:44

Kako slavimo Dan zaljubljenih?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track