"NAŠA BEBA ANĐEO JE SA NAMA" Marija je izgubila sina dan pre porođaja, a sad mu je posvetila ovu objavu i rasplakala sve (VIDEO)
Foto: instagram marijamandic58, tiktok

TUGA

"NAŠA BEBA ANĐEO JE SA NAMA" Marija je izgubila sina dan pre porođaja, a sad mu je posvetila ovu objavu i rasplakala sve (VIDEO)

Žena -

Marija Mandić, tiktokerka iz Beograda, izgubila je bebu samo dan pred porođaj, a kako je celu trudnoću snimala za TikTok, pratioci su zajedno sa njom prošli i ovaj gubitak. Ona je izuzetno hrabra mlada žena, koja je pokazala ogromnu snagu, i nakon gubitka pokazala da se odlično nosi sa ovim teškim, životnim gubitkom.

No, iako je njen stav pozitivan, pratioce na mreži rastužila je poslednjim snimkom koji je napravila na planini, gde je uz prizor na nebu napisala kratko: "planina sa bekanom".

- Vaš anđeo čuvar - poručio je neko u komentarima Mariji i njenom mužu.

Marija je inače već pričala o gubitku svog deteta javno.

- Ja sam imala zakazano CTG 13. a 15. mi je bio termin porođaja. 12. sam bila u selu, sve je bilo dobro, beba se mnogo pomerala i tu noć je bilo sve okej. Ujutru sam došla na CTG, a beba se taj dan nije pomerala, nisu mogli da je nađu. Dali su mi slatko, misleći da se beba sakrila ali se tada ništa nije desilo - ispričala je Marija i dodala:

- Brzo su me odveli kod doktora koji mi je rekao nemam lepe vesti. Verujte mi u tom trenutku ništa mi nije bilo jasno, osećala sam se kao u nekom filmu, počela sam da plačem. Ja sam Mikiju rekla da dođe, reč nisam mogla da kažem od plakanja. Celu moju trudnoću je sve bilo u redu, i sa plodovom vodom. Pretpostavili su da je pupčana vrpca jer nema šta drugo. To je bilo oko 12 popodne, u pola 1 sam dobila prvu tabletu za otvaranje. Posle sam dobila i drugu, posle nekog vremena su mi krenuli bolovi, međutim oko 11,12 krenuli su jači bolovi. Koliko god da mi je teško, još teže mi je da dobijam pitanja "Šta se desilo sa bebom, jesi li se porodila" itd. Uglavnom ukoliko niste shvatili, beba je već umrla u meni, nije bila živa - u bolu je ispričala tiktokerka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track