DA LI TI JE MALI?! ILI SI GEJ?! Žena BRUTALNO izvređala muškarca jer nije hteo da je odvede u KREVET: Ja sam htela da spavamo!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

DA LI TI JE MALI?! ILI SI GEJ?! Žena BRUTALNO izvređala muškarca jer nije hteo da je odvede u KREVET: Ja sam htela da spavamo!

Žena -

Posle sastanka, neimenovana žena je 'poludela'. Ona je verbalno napala muškarca sa kojim je prvi put izašla preko sms poruka, čak ga je pitala i da li je gej.

Čovek sa kojim je večerala dobio je niz uvredljivih poruka od nje i bio je zapanjen njenim insistiranjem da „nešto nije u redu s njim jer nije želeo seks“. Tako je na internetu objavio poruke koje su izazvale lavinu komentara, a ponajviše kritika na njen račun da „nije dama“ i da više nikada ne treba da joj se javi i da bude srećan što je na vreme primetio da nešto nije bilo u redu sa njom.

  • Ona: Mogu li da te pitam nešto? Zašto se juče nismo seksali?
  • On: U stvari, ne znam. Nisam baš bio raspoložen. Da li je tako loše?
  • Ona: Pa, to me je malo naljutilo, jer mi je trebalo dobra dva sata da obrijem noge i depiliram šta sve. Zapravo sam prilično kul što sam izgubio dva sata pripremajući se za ništa. „Nisi baš bio raspoložen?“ Mislim, OK? Pa jesam? Bukvalno sam ti davao nagoveštaje o tome cele večeri, pokušavajući da...
  • On: Jednostavno nisam hteo. Žao mi je zbog toga. LOL. U čemu je problem? Pa, to je samo seks.
  • Ona: Velika stvar je to što sam želela, a trebalo je da imaš seks sa mnom. Jesi li gej ili tako nešto? Da li je to razlog zašto nismo?

On: Nisam gej. Jednostavno nisam hteo. Moj izbor je da tako odlučim. Preboli.

  • Ona: Problem je što sam izgubila dva sata. OK, jebi ga - celo veče pokušavam da imam seks sa tobom, a ti jednostavno "nisi bio raspoložen". U čemu je problem? Da li si zaista gej ili lažeš? Jesam li toliko jebeno ružna? Nije ga tako teško izvaditi i uraditi to... Da li je slomljen? Ne? OK. šta je tačno problem?
  • On: Ne, ti si privlačna.. Samo nisam hteo. Nisam gej, moraš da se smiriš. Šta nije u redu sa tobom? Mislio sam da smo dobri, ali izgleda da nismo. Ne znači ne. Ne treba mi razlog.
  • Ona: Dobro, ne znači ne kad ja to kažem, ali rekla sam da. Da li ti je penis mali? Daj mi pravi razlog.
  • On: Ja sam dobro obdaren, ali to se tebe ne tiče. Slušaj, ne trebaju mi razlozi.
  • Ona: Dobro, još uvek ne razumem pravi razlog zašto? Hteo sam, gubio sam vreme, dajući vam do znanja...

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track