ŠTA MUŠKARCI ŽELE U KREVETU? Jedni žele ODLIČAN ODNOS, a drugi samo da ih bude što više: Pogledajte kojoj vi grupi pripadate!
Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

evo ko šta voli

ŠTA MUŠKARCI ŽELE U KREVETU? Jedni žele ODLIČAN ODNOS, a drugi samo da ih bude što više: Pogledajte kojoj vi grupi pripadate!

Žena -

Nekako s godinama interesovanja kod muškaraca se menjaju i to je potpuno normalno. Ono što zanima žene jeste šta mogu da očekuju od mlađih, a šta od starijih u krevetu. Jedna Internet stranica koja se bavi ljubavnim odnosima, po imenu "LeAffair", odgovorila je na navedene nedoumice.

Sprovela je anketu i obavila istraživanje na temu se*sualnih želja muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Ovo su rezultati i odgovori na pitanje šta je to na šta se lože sredovečni muškarci?

seks
foto: Shutterstock

Na prvom mestu, verovatno će vas iznenaditi činjenica da muškarci koji su stariji od 40 godina, u krevetu najviše žele romantiku. Na listi njihovih želja nalaze se ljubljenje i nežan, lagani, mazni intimni odnos i, verovali ili ne, ovo se nalazi ispred oralnog odnosa.

Nakon toga, na listi sledi "normalan intimni odnos", bez prevelikih akrobacija, a zatim i onaj sa ženama u zavodljivom donjem vešu i visokim štiklama, kao i sado-mazo igrice i odnos utroje. Ono što im uopšte ne pada na pamet jesu fotografisanje i snimanje za vreme akcije u krevetu.

Šta je sa mlađim momcima?

Prema ovoj anketi, muškarci u dvadesetima i delimično oni koji su u 30-im, dosta su spremniji na eksperimentisanje. Primera radi, zavodljive fotografije i videi im se motaju po golavu, a intimni odnos sa više osoba se nalazi među njihovih top pet želja u krevetu.

seks
foto: Shutterstock

Kako istraživanja pokazuju, muškarci su se*sualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine. Međutim, ono što istraživanja takođe pokazuju jeste da su tada više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. Kvalitet odnosa se najviše menja u četrdesetim godinama života, a potvrđeno je da i muškarci i žene u četrdesetima imaju manje akcije u krevetu, ali da tada onda postaje značajno kvalitetnija.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track