6.000.000 JE GLEDALO KAKO PROSLAVLJA RAZVOD: Objavila snimak, pa je razapeli na mrežama, a ona se radovala što je PREŽIVELA! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

carica

6.000.000 JE GLEDALO KAKO PROSLAVLJA RAZVOD: Objavila snimak, pa je razapeli na mrežama, a ona se radovala što je PREŽIVELA! VIDEO

Žena -

I dok mnogi slave što su pred oltarom ili matičarem rekli "Da", mama dvoje dece, Amerikanka Loren Bruk objavila je na TikToku video u kom je proslavila svoj razvod.

Njen snimak privukao je neverovatnih šest miliona pogleda, a među kojim je kao i obično bilo i pristalica i kritičara.

“Kritičari su pisali da sam to napravila jer sam narcisoidna i željna pažnje, a mnogi su rekli i da sam očito ja bila problem u braku”, ispričala je. No snimanjem fotografija i videa nije, kaže, slavila sam razvod, koliko činjenicu da ga je preživela. Bruk se u svog bivšeg supruga, priča, zaljubila jako mlada, dok su oboje još odrastali, a par se u oktobru 2012. godine i venčao.

Na žalost, kaže ona, brak nije dugo bio srećan, uglavnom zbog opterećenja njegove vojne karijere u Američkoj Nacionalnoj gardi.

"Teško je biti supruga vojnog lica i pritisci su veliki", požalila se, a zahtev za razvod je podnela nakon punih 12 godina, još uvek u nadi da će njih dvoje možda sve izgladiti.

Ipak, godina razdvojenog života koliko po zakonu Sjeverne Karoline supružnici moraju odvojeno da žive da bi dobili razvod učinila je svoje i oboje su odlučili da brak privedu kraju.

A kad je sve završilo, napokon slobodna žena organizovala je intimnu zabavu na koju je pozvala svoju mamu, novog dečka i profesionalnog fotografa, pa je simbolično zapalila venčanicu.

"Što sam drugo trebala sa njom da uradim? Sigurno nisam htela da je dam svojoj ćerki i simbolično i njen budući brak da osudim na propast, pa zašto je ne bih spalila?” rekla je, a osim paljenja haljine za snimanje je u štiklama izgazila i fotografije na kojima je s bivšim.

"Godina joj je bila izuzetno teška i bilo je sjajno videti je kako se sme", rekla je njena mama, no na TikToku gde je objavila video sa svoje male zabave nisu svi mislili da je prikladno obeležila kraj jednog razdoblja.

"Neko je ogorčen", napisali su.

"Mnogi misle da sam se htela da se osvetim bivšem, no nisam i postoji milion drugih načina na koje sam to mogla da uradim", objasnila je Bruk dodavši da je razvod jako dugo trajao i da je potpuno iscrpeo; pa je samo proslavila činjenicu što ga je preživela.

(Kurir.rs/Večernji list)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track