POSLALA SMS NA POGREŠAN BROJ I TO JOJ JE PROMENILO ŽIVOT IZ KORENA: Nije mogla da veruje šta je JEDNA PORUKA mogla da uradi
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

POSLALA SMS NA POGREŠAN BROJ I TO JOJ JE PROMENILO ŽIVOT IZ KORENA: Nije mogla da veruje šta je JEDNA PORUKA mogla da uradi

Žena -

Kad je Brenda Rivera poslala poruku s ohrabrujućim biblijskim stihom na pogrešan broj, nije mogla ni da zamisli do čega će dovesti ova mala greška.

To se dogodilo 2009. i Brenda se nadala samo da će oraspoložiti svoju prijateljicu Božjim savetom da "ne čini ništa iz sebične ambicije ili isprazne umišljenosti", ali umesto toga, oraspoložila je potpunog stranca po imenu Isaija Sterns.

Isaija je odgovorio: "Amin na to, ko je ovo?" i Brenda je brzo shvatila da ima pogrešan broj, pa se izvinila. Ali Isaija je to video drugačije.

Sledećeg dana ju je nazvao, zbog čega je Brenda bila "malo prestravljena", ali se ipak nadala da će on ostaviti poruku u govornoj pošti - što je i učinio - rekavši da mu je biblijski stih stvarno ulepšao dan.

Kasnije je ona njega nazvala, te je saznala da živi samo 50 minuta od njenih roditelja i sestre u Ohaju.

“Rekla sam mu da bismo mogli da se nađemo kad posetim svoju porodicu. Odmah smo uspostavili vezu.” Među njima je kliknulo, pa ga je upoznala sa svojom majkom. Njena majka je bila oduševljena Isaijom i ocenila ga je kao 11/10.

Isaija i Brenda su sada u braku već 13 godina i imaju šestoro dece: Viktoriju, Veroniku, Semjuela, Vanesu, Bendžamina i Ezru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:45

MUŽ JOJ JE UMRO PRE 24 GODINE, A ONA I DANAS NOSI CRNINU! Ljubavna priča Vesne da Vinče KIDA DUŠU: Želela sam da UMREM ZA NJIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track