ZASPALA U ČISTOJ POSTELJINI, A PROBUDILA SE U NEVIĐENOM HAOSU: Doživela najgoru NOĆNU MORU svake žene! Neviđeni BLAM (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

BILO JOJ JE BAŠ NEPRIJATNO

ZASPALA U ČISTOJ POSTELJINI, A PROBUDILA SE U NEVIĐENOM HAOSU: Doživela najgoru NOĆNU MORU svake žene! Neviđeni BLAM (VIDEO)

Žena -

Devojka po imenu Šantel Oten radila je tretman samopotamnjivanja, a onda je provela noć u luksuznom hotelu, gde joj se dogodio peh.

Šantel je uveče legla u čistu, belu posteljinu, a ujturu je zatekla neverovatan nered koji nije znala kako da objasni osoblju.

Snimak sa prljavom posteljinom je na TikToku postao viralan.

@chantelle_otten Tanning nightmare fuel. the poor people in the hotel have to find this mess ? What gross thing have you seen in a hotel! #tan #hotel #luxuryhotel #makeup #mistakesweremade #viral ♬ original sound - Chantelle Otten

"Noćna mora zbog tena. Žao mi je osoblja u hotelu koji će pronaći ovaj nered. Nadam se da neću postati viralna zbog ovoga. Ovo je najodvratnija stvar ikada. Lažni ten na mojoj posteljini", napisala je Šantel uz snimak na TikToku i pokazala pratiocima kakve fleke je ostavio njen ten koji je dobila tretmanom samopotamnjivanja.

Kada je reč o samopotamnjivanju, veoma je važan pravilan izbor proizvoda koji odgovara vašem tenu i tipu kože. Ako imate veoma svetlu i osetljivu kožu, vaše potamnjivanje treba da bude postepeno do preplanulog efekta.

Veoma je važno da, ukoliko ste prirodno tamniji, birate kreme koje su namenjene toj nijansi kože.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

LUDO ILI MUDRO?! Majka pravi doručak za decu MESEC DANA UNAPRED! Neki su ZGROŽENI, a drugi joj aplaudiraju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track