MISLILA DA IMA UPALU SLEPOG CREVA, A ONDA JOJ REKLI DA JE U DRUGOM STANJU: "Uopšte nisam imala trudnički stomak"! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

kad je čula vest šokirala se

MISLILA DA IMA UPALU SLEPOG CREVA, A ONDA JOJ REKLI DA JE U DRUGOM STANJU: "Uopšte nisam imala trudnički stomak"! (VIDEO)

Žena -

Kajla Nikol Simpson (22) nije znala da je trudna sve dok nije otišla u bolnicu, sa, kako je mislila, upalom slepog creva, a ispostavilo se da su to bile trudničke kontrakcije.

Studentkinja sa Univerziteta Indijana ostala je šokirana kada je na ultrazvuku otkrila da je trudna. Naime, nije imala nikakve znakove trudnoće, već je imala simptome za koje je mislila da su jaki menstrualni grčevi. I tako je 7. novembra prošle godine rodila devojčicu Medi, samo nekoliko trenutaka nakon obavljenog ultrazvuka.

@kaylanicolesimpson

This moment made my 22nd birthday my favorite birthday so far

♬ Cornfield Chase - Dorian Marko

"Doktori nisu znali šta nije u redu. Dok su radili ultrazvuk moja mama je videla nešto poznato na ekranu. Sekundu kasnije počela sam da vrištim od bolova i doktor je dotrčao. Bila je to glava", objasnila je. Njene kontrakcije trajale su samo 15 minuta, a dva dana kasnije Kajla je otpuštena iz bolnice sa savršeno zdravom bebom koju još naziva i svojom najboljom prijateljicom.

“Nisam imala trudnički stomak, niti izgubila menstruaciju i bila sam najmršavija u životu. Ona će uskoro napuniti jednu godinu, a nama je super!", otkrila je. U videu objavlenom na TikToku otkrila je da nije imala nikakve bolove pre porođaja te da je taman odradila duplu smenu na poslu od 12 sati. No, imala je povremene bolove za koje je mislila da bi mogli biti ozbiljni.

"Nazvala sam mamu misleći da mi puca slepo crevo jer sam puno krvarila. Toliko me bolelo da sam jedva hodala i govorila", ispričala je. No, ona je imala tzv. kriptičnu trudnoću koja prolazi nezapaženo sve do kasne faze ili do porođaja.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track