GUBITAK VIŠKA KILOGRAMA: Ovako je M.M. uspela u toj borbi i sada uživa sa ćerkom jer se oseća snažnije i zdravije!
Foto: Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia

GUBITAK VIŠKA KILOGRAMA: Ovako je M.M. uspela u toj borbi i sada uživa sa ćerkom jer se oseća snažnije i zdravije!

Žena -

Nakon što je prošlog juna otkrila Green Fit biljne kapi, M.M. je presrećna jer pored gubitka težine sada ponovo uživa u odmoru sa svojom ćerkom – i oseća se snažnije i zdravije nego pre!

„Pre sedam godina sam se suočila sa realnošću da je jedna od stvari koje najviše volim u životu bila ugrožena: putovanje sa porodicom“, rekla je M. "Moja ćerka i ja smo planirale odmor na Zlatiboru i brinula sam se da ću morati da otkažem." M. je bilo teško da obavlja i osnove svakodnevne aktivnosti, poput ustajanja sa stolice, a duža šetnja je delovala nedostižno. „Borba oko obavljanja jednostavnih dnevnih aktivnosti bila je mučna i zabrinjavajuća. Patila sam od svakodnevnih bolova u kolenu“, rekla je ona. „Prvi odlazak na odmor samo sa ćerkom nakon što mi je suprug preminuo, bio nam je obema jako važan i nisam htela da ga otkažem ni po koju cenu. Upravo to je bio onaj početni motiv koji mi je bio potreban kako bih se pokrenula i smanjila kilažu." Tokom godina, M. je rekla da je prekomerna težina doprinela ne samo bolu u kolenu. „Doktor mi je prepisao i lekove za kontrolu krvnog pritiska“, rekla je. "A borba sa kiselinom i nedostatkom sna otežavalo mi je život."

U početku je M. rekla da je htela samo šetnjom da smrša, bez korigovanja ishrane, ali kada joj to nije pošlo za rukom, brzo se demotivisala. „Međutim, onda sam videla reklamu za Green Fit biljne kapi i rešila da pokušam“, objasnila je ona. „Tajming nije mogao biti bolji“, srećno je rekla. „Ne samo što sam želela da smršam, već mi je bila potrebna i promena načina života. Ohrabrena odličnom reputacijom i odobrenjem svog lekara, M. se prošlog leta pridružila grupi zadovoljnih korisnika Green Fit kapi.

Do prošlog meseca, M. je izgubila 27 kg. Izgleda sjajno i oseća se mnogo bolje, osvojila je i neke velike zdravstvene pobede koje su učinile nju - i njenog doktora - veoma srećnim. „Osećam se odlično, nemam više problem sa kiselinom i bolje spavam“, ponosno je izjavila. „Ali najneverovatnija pobeda je da mi više nisu potrebni lekovi za krvni pritisak. Moji brojevi su se vratili u normalu po prvi put posle mnogo godina.” A zbog M. napretka, njen doktor takođe preporučuje Green Fit i drugim pacijentima.

„Nikad nisam zamišljala da mogu da smršam jedući tako ukusnu hranu“, rekla je M. „Volim svoj novi stil života. Osećam se odlično i čak sam izbegla operaciju kolena. Sada se radujem odmoru sa ćerkom i provođenju kvalitetnog vremena zajedno.”

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Hangar.rs
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track