DO SADA NISMO SPOMINJALI OVAJ SJAJNI HOTEL: My Ella Bodrum 5* je odličan, manji hotel koji je za preporuku
Foto: Promo

DO SADA NISMO SPOMINJALI OVAJ SJAJNI HOTEL: My Ella Bodrum 5* je odličan, manji hotel koji je za preporuku

Žena -

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

1A Travel
foto: Promo

My Ella Bodrum 5* nalazi se u mestu Turgutreis, oko 20km od Bodruma i oko 50km od aerodroma.

Hotel čini četvorospratna zgrada i u ponudi ima 255 smeštajnih jedinica. Nalazi se na samo 1km od centra Turgutreisa gde se nalaze brojni kafići, restorani i prodavnice. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana , snack restoran, nekoliko barova, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Spa centar i fitness centar. Za decu tu su mini club za decu uzrasta 4-9 godina (ispod navedenog uzrasta je dozvoljen boravak dece samo uz prisustvo roditelja), igralište, mini disco. Postoji opcija čuvanje dece, koja se naravno, dodatno plaća.

My Ella Bodrum 5* ima svoju plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Hotel u ponudi ima 255 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/francuski balkon/verandu, centralnu klimu, SAT LCD TV, ketler, sef, Wi-Fi internet. Dodatno se plaćaju room service i korišćenje telefona.

1A Travel
foto: Promo

Gostima hotela My Ella Bodrum 5* na raspolaganju su i brojne dodatne usluge, koje mogu olakšati ili ulepšati boravak, ali se i dodatno naplaćuju : Rent-a-car, doktor, parking, usluga pranja i peglanja veša, frizerski salon, sala za sastanke.

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva restorana – Amber (glavni restoran), Ella Culinarium & Ella Finoccio speciality Restaurant (svetska kuhinja koja obuhvata italijanska, turska i mediterannska jela), nekoliko barova: Angels Bar, Sun Bar, Disco Bar i Vitamins Bar, kao i Ella Merienda bar & restoran koji nudi velki izbor užina, salata i pizza. Uz doplatu je moguće uživati u a la carte restoranima (besplatna je jedna poseta tokom boravka od 7 dana), uvoznom alkoholnom i bezalkoholnom piću, flaširanom piću, sveže ceđenim sokovima, Vitamin Baru, Disco Baru, svim pićima u periodu 02:00-10:00 i svemu ostalom van koncepta.

1A Travel
foto: Promo

My Ella Bodrum 5* u ponudi ima jedan zatvoreni i jedan otvoreni bazen, fitness centar, boćanje, vaterpolo, stoni tenis, gimnastika u vodi, pikado, igre sa kartama, razne vrste takmičenja, dok su od večernjih animacija tu tematske večeri, karaoke, diskoteka, kao i žurke na plaži. Za ljubitelje sportova na vodi dobra je vest da mogu uz izvesnu nadoknadu i ovde uživati u svojim omiljenim aktivnostima. Za one koji, pak, više vole opuštanje i tihe aktivnosti, tu su sauna, parno kupatilo i tursko kupatilo, ali i masaže i svi tretmani za negu lica i tela, koji se dodatno doplaćuju.

1 / 3 Foto: Promo

U ponudi agencije „1 A Travel“ nalaze se i brojni drugi hoteli u Bodrumu , kao i duž čitave Antalijske obale. Turska je pokrivena širokom ponudom. Tradicionalno dobra destinacija, sa tradicionalno dobrim hotelima je Hurgada , kao i niz godina unazad. Ove godine, u ponudi su još i Tunis i Malta.

Rezervaciju možete napraviti i online sami iz udobnosti svog doma. Za sva pitanja, detaljne informacije, pa i rezervacije, posetite zvanični sajt ili pozovite call centar 011 655 78 00.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja