MARIJA IZ HRVATSKE IDE U ŠVEDSKU NA BIZARNO TAKMIČENJE: Tvrdi da će se sve snimati
Foto: Printskrin/Instagram

otkrila sve

MARIJA IZ HRVATSKE IDE U ŠVEDSKU NA BIZARNO TAKMIČENJE: Tvrdi da će se sve snimati

Žena -

Po prvi put u Švedskoj organizuje se bizarno takmičenje u intimnim odnosima, a tamo će nastupati i 27-godišnja Hrvatica Marija Zadravec.

"Kako sam se izborila za nastup? Prošle godine nastupala sam na sajmu erotike u Ljubljani, gde sam upoznala moćne ljude iz industrije za odrasle. Jedina sam glumica u Hrvatskoj, pa sam dobila pozivnicu", rekla je za 24sata.hr Marija Zadravec, hrvatska zvezda za odrasle.

Objasnila je i kako izgleda samo takmičenje.

"Trajaće dva meseca. Biće po 10 muškaraca i žena. Bićemo smešteni u kući, snimaće nas 24 časa i ljudi će moći da prate šou, nešto kao 'Big Brother'. Kategorije u kojima ćemo se takmičiti su zavođenje, masaža, masaža erogenih zona, predigra, oralni odnos, penetracija, izdržljivost, izgled, izvođenje poza, kreativnost...", objasnila je.

"Takmičenje će trajati 45 minuta dnevno. Svaki takmičar bira osobu sa kojom želi u neku kategoriju taj dan. Dakle, neću imati stalnog partnera, već ću izabrati onoga za kojeg mislim da će biti dobar u određenoj kategoriji", dodala je Marija i objasnila kako izgleda bodovanje i postoji li nagrada.

"Sudije daju bodove, ima ih pet. Glasaće i publika, na istoj stranici na kojoj će se prikazivati takmičenje - swedishsexfederation.com. Na kraju nedelje, oni sa najmanje bodova ispadaju. Bogata je nagrada za prva tri mesta, ali o tačnim iznosima još ne smem. Najbolji će dobiti i medalje", zaključila je Marija.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

03:41

BIO SAM NA 20 PRAJDOVA, NIKAD NISAM VIDEO SEKS! Savić za Kurir TV: Ono što se objavljuje po društvenim mrežama su FOTOMONTAŽE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track