PUTOVAO GODINU DANA I PREŠAO VIŠE OD 7.000 KILOMETARA SAMO DA ZAPROSI DEVOJKU: Neverovatna ljubavna priča obilazi SVET i topi srca
Foto: Profimedia

Da li je ovo najromantičnija prosidba ikad?

PUTOVAO GODINU DANA I PREŠAO VIŠE OD 7.000 KILOMETARA SAMO DA ZAPROSI DEVOJKU: Neverovatna ljubavna priča obilazi SVET i topi srca

Žena -

Veridba je jako poseban trenutak u životu dvoje ljudi, a može biti značajno posebnija ako je uključena kreativnost.

Jasuši 'Jasan' Takahaši je krenuo na šestomesečno putovanje od 7.163 km da bi zaprosio svoju devojku. A rezultat je fascinantan.

prosidba
foto: Printscreen

Sa namerom da zaprosi svoju devojku na jedinstven i nezaboravan način, Jasan je zgrabio ranac, seo u auto i krenuo. U svojoj potrazi da stvori najveću svetsku GPS umetnost, Jasan je svojim kreativnim poduhvatom obezbedio Ginisov svetski rekord.

Dok je putovao, stvorio je zamršeno remek-delo na kome je pisalo „Udaj se za mene“, zajedno sa srcem i strelom kao dirljivim finalom. Da bi dopunio ovu iskrenu poruku koristeći GPS koordinate, Takahaši kreće na izuzetno putovanje od severnog ostrva Hokaido do južnih obala Kagošime u Japanu, pokrivajući celu zemlju.

Pre ovog romantičnog putovanja, Takahašijeva putovanja su bila ograničena na Tokio. Međutim, ovim neobičnim umetničkim poduhvatom proširio je svoje vidike i iskoristio priliku da istražuje različite regione, oslanjajući se na svoj automobil kao improvizovano sklonište tokom noći.

Pobeđujući izazovne vremenske uslove, on neustrašivo nastavlja svoju romantičnu potragu, pokazujući nepokolebljivu odanost. A njegova devojka je sa zadovoljstvom prihvatila iskrenu ponudu, prenosi Bright Side.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track