RECITE ZBOGOM NEUJEDNAČENOM TENU ZAUVEK! Trik je vrlo jednostavan, a bićete SAVRŠENO našminkane, potrebno je samo OVO (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

probajte

RECITE ZBOGOM NEUJEDNAČENOM TENU ZAUVEK! Trik je vrlo jednostavan, a bićete SAVRŠENO našminkane, potrebno je samo OVO (VIDEO)

Žena -

Helin Doski, TikTokerka i ekspert za šminku objavila je pronicljiv video za ljubitelje lepote.

Prema njenim rečima, postoji jednostavan način da se uverite da je vaša podloga otporna na prenos... i sve što je potrebno je malo vode.

Helen započinje svoj video tako što daje uputstva svojim pratiocima da sipaju neke od svojih tečnih pudera u malu šolju vode. Ona priznaje da je proces pomalo čudan.„Ostavite da odstoji minut ili dva!“

Zatim Helen četkicom za šminkanje izvuče malo pudera iz vode i počne da ga nanosi na lice. Helin u šali kaže da se ovaj konkretan hak za šminkanje čini pomalo nezakonitim, ali nudi pojašnjenje: „Ovo bi trebalo da učini vašu podlogu otpornom na prenos, pa pretpostavljam da ću je testirati.

Podloga koju je nanela na svoje lice u videu izgleda kao da skriva svaku poru koju može imati. Nakon toga, ona počinje lagano da tapka stranu lica papirnim ubrusom i otkriva da se šminka ne skida lako sa njenog lica.

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

BESPLATNE HALJINE ZA MLADE MATURANTKINJE! Obezbeđena šminka i manikir BEZ DINARA DOBIJU IZGLED O KAKVOM SANJAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track