ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE "SLOMILA" PONOS SVOM DEČKU: Rekao mi je da se okrenem, sela sam na njega i povredila sam ga!
Foto: Profimedia

mesecima se oporavljao

ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE "SLOMILA" PONOS SVOM DEČKU: Rekao mi je da se okrenem, sela sam na njega i povredila sam ga!

Žena -

Jedna Beograđanka podelila je priču o tome kako je tokom intimnog odnosa doživela ono za šta je mislila da je "skoro pa mit" - slomila penis svom partneru.

Sve je teklo u najboljem redu sve dok joj se nije rekao da se okrene kako bi promenili pozu, a onda je sve otišlo predaleko. Ovo je njena ispovest.

seks
foto: Shutterstock

- Imam 22 godine i prvi put se zabavljam sa nekim ko ne ide na faks, ima 28 godina, radi i generalno je u tom nekom smislu, odrasliji od mene. Vrlo smo otvoreni jedno prema drugom i dosta učim od njega, ali ono što mi je posebno važno jeste činjenica da se osećam slobodno da eksperimentišem sa njim u krevetu.

Imajte na umu i to da sam bila samo u jednoj vezi do sada i da mi je čak promena više nekih poza tokom odnosa novina. I obožavali smo to da radimo sve dok jednom nismo napravili haos.

"Okrenula sam se, sela na njega i osetila da sam povredila"

Položila sam ispit tog jutra, a on je radio nešto skraćeno i dogovorili smo se da veče provedemo u njegovom stanu. Kako smo oboje bili mnogo zauzeti, poželeli smo se i naravno da je strast prštala na sve strane.

Završili smo u krevetu i imali odnose tako što sam ja sedela na njemu, a on mi je u jednom trenutku rekao da se okrenem u "obrnuta kaubojka pozu". Poslušala sam ga, okrenula se, sela i istog trenutka osetila sam da sam ga povredila.

Osetila sam čudan trzaj dole i brzo ustala što je njemu prouzrokovalo još veći bol.

- Izgleda da si ga polomila - rekao mi je sa strahom u očima, a ja nisam znala šta da radim.

"Osetio je pucanje"

Kako mi je rekao, osetio je kao da je nešto "puklo" u njegovom penisu, kao da ga je nešto jako udarilo, a uskoro smo videli i promene na njegovom polnom organu.

Seks, Penis, Muškarac
foto: Profimedia

Osećao je "vrućinu" u tom predelu, a njegov ponos se zacrveneo i počeo da otiče i nakon desetak minuta odvezla sam ga njegovim kolima u hitnu pomoć.

Skeniranje je kasnije pokazalo da mu je penis "naprsao" na jednom mestu, i ne znam sad baš detalje kako i šta se tačno u njemu desilo, uradiliu su neke intervencije i nakon dva dana je pušten iz bolnice. Ali morao je da ga "previja" i "drži pravim" narednih nekoliko dana. Nakon otprilike tri meseca ga više uopšte nije bolelo, polako smo počeli ponovo da imamo odnose, ali mi od tada nismo više probali ovu pozu - ispričala je.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track