KAKO SAM SMUVAO NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU, A DA NISAM ZNAO DA JE LEPOTICA Nikad nisam video Taru, ali zbog 1 rečenice sam se ZALJUBIO
Foto: Printscreen

FOTO

KAKO SAM SMUVAO NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU, A DA NISAM ZNAO DA JE LEPOTICA Nikad nisam video Taru, ali zbog 1 rečenice sam se ZALJUBIO

Žena -

Bren Selhejm u kolumni za "The Guardian" opisao je kako se zaljubio u misterionu ženu na aplikaciji za upoznavanje. Nikad je ranije nije upoznao, nije čak znao ni kako izgleda i o njoj je samo znao jednu rečenicu koju je napisala. Ta rečenica je bila dovoljna da postane potpuno opsednut.

Ovo je njegova priča.

"Da li više voliš Sartra nego sport? Bukovskog više od bež boje?"

Ove reči je napisala moja sadašnja supruga, a tada je bila misteriozna žena kojom sam bio zaintrigiran na aplikaciji za upoznavanje. Kako smo se upoznali pre 16 godina? Nismo se videli, nismo se upoznali, nisam čak ni video njenu fotografiju, nisam znao njeno ime.

Kada sam pročitao njen opis na profilu imao sam utisak da se obraća baš meni. U tom trenutku sam se vratio u Sidnej posle godinu dana boravka na Sorboni i neurotično sam radio na tome da završim doktorat. Tema su mu bili filozofi i pesnici. Opis misteriozne žene zagolicao je moj um.

Iz mog iskustva, većina žena nije bila preterano impresionirana pesnicima, a ako ćemo iskreno Sartr i Bukovski nisu bili kec iz rukava koji bi upalio u muvanju. A, onda se desila ova žena koja je bila u okvirima mojih interesovanja.

Usledilo je dugo dopisivanje o svemu i svačemu, od politike do životinja, slali smo mejlovi jedno drugom nekoliko puta na dan. Sa druge strane ona nije bila spremna da se zaista upoznamo u stvarnom svetu. Poslao sam joj mejl u kojem je bila moja adresa ako se odluči da se vidimo. I onda... ništa. Nema odgovora. Onda je potpuno nestala, njen profil je nestao.

Kontaktirao sam ljude iz podrške za aplikaciju kako bih saznao šta se desilo. To je više nego čudan potez, naročito u digitalnom svetu gde ljudi rade sve da pobegnu od drugih i nestanu.

Kasnije sam saznao da je na njenom profilu bila fotografija koja je bila namenjena meni i koja je bila sakrivena jer je za nju bila potrebna šifra. Moderatori su ugasili njen profil jer su mislili da je ukrala identitet autora i borca za ljudska prava Taru Mos, a zapravo ona je bila Tara Mos.

Nekoliko dana kasnije poslala mi je mejl da će mi sve objasniti uz kafu. U elektronskoj poruci je bila i fotografija. Kada sam je video shvatio sam da je neverovatno lepa, još više kad sam je video uživo. Kafa se pretvorila u koktele...

Sve posle toga je istorija i evo nas 14 godina u braku. Tara je 2016. godine povredila kuk. Povreda je uzdrmala naše živote, a nju ostavila nepokretnu. Ali ona odbija da odustane. Oporavlja se trenutno i jača. Taj događaj iako stresan za nju, ojačao je našu vezu.

Mogu da kažem je moje upoznavanje preko interneta najuspešnije na svetu. Završilo se brakom, detetom i srećom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:28

ČISTO DA SE ZNA: CEO FK MILJAKOVAC DOBROVOLJNO DAO KRV! Simić: Želimo da ljubav navijača usmerimo ka nečem smislenom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track