BEZBOŽNO JE PROŠETALA HALJINU SA BOGORODICOM I ISUSOM NASRED ZADNJICE: Tako pravoslavne žene shvataju veru, svece, Boga! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

JEZIVO

BEZBOŽNO JE PROŠETALA HALJINU SA BOGORODICOM I ISUSOM NASRED ZADNJICE: Tako pravoslavne žene shvataju veru, svece, Boga! (FOTO)

Žena -

Nagrada za modni izražaj ovog leta zasigurno može da ode u ruke jedne žene koja je samouvereno ponela haljinu čiji su kreatori uspeli da povežu duhovno i svetovno, modu i pravoslavlje, veru i provokativnost. Zbog toga nije neobično što je fotografija izazvala toliko reakcija, a malo ko je ostao ravnodušan nakon ukazanih svetaca na delu haljine koji pokriva mesto na kojem leđa gube svoje čedno ime.

haljina
foto: Printscreen/Twitter

- Ne sumnjam da će se neko naći da je poljubi i ostavi koji dinar - glasio je opis fotografije koja je osvanula na Tviteru, a na kojoj sa leđa vidimo ženu u plavoj haljini sa printom Bogorodice, posred zadnjice, koja u svom krilu drži Isusa Hrista. Svi se pitaju i zamišljaju šta bi tek moglo da se nađe na prednjem delu ove nesvakidašnje haljine, a dotična žena je kombinaciju upotpunila šeširom i visokim platformama, pa je spojila 'tradicionalno' i 'moderno', kako smo mogli da pročitamo u velikom broju šaljivih i ironičnih komentara ispod fotografije.

"Kako su hrabri kada vređaju pravoslavlje", "Tako pravoslavne žene shvataju veru, svece, Boga. Isto kao ovi što slave slavu, a psuju Boga, kradu...", "Ja bih ovo, prijatelju, prvo okadio", "Dođi pod Božije skute", "Nemojte, gospođa je vernica", "Volela bih da se vidi i prednji deo haljine. Mislim da je tamo spektakl od pravoslavlja", "Bože, oprosti im, ne znaju šta rade", pisali su mahom tviteraši u komentarima.

haljina
foto: Printscreen/Twitter

Bilo je i onih velikih vernika koji su u ozbiljnom tonu izrazili mišljenje da ova žena skrnavi veru.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track