U LEPOM, ZELENOM, KEMERU, NA SVOJOJ PLAŽI: TURKIZ DELUXE RESORT 5* JE RENOVIRAN PROŠLE GODINE I SPREMAN ZA NOVE GOSTE
Foto: Promo

U LEPOM, ZELENOM, KEMERU, NA SVOJOJ PLAŽI: TURKIZ DELUXE RESORT 5* JE RENOVIRAN PROŠLE GODINE I SPREMAN ZA NOVE GOSTE

Žena -

Glavna atrakcija ovog turističkog mesta, koje je od izlaska do zalaska u potpunoj milosti toplih sunčevih zraka, jeste upravo njegova prirodna lepota. Da budemo precizni, nije jedna lepota, već čak tri: plavo more, peščano šljunkovite plaže i mirisna borova šuma, koje kao simbioza, daju odgovor na pitanje – šta je to što jedno primorsko mesto čini idealnim za odmor?

Turkiz Deluxe Resort 5*
foto: Promo

Pričamo naravno, o Kemeru , čije je more slika i prilika onoga što često nazivamo „tursko plavim“, čije je more skoro pa nestvarnih nijansi plave za ovaj deo Sredozemnog mora. Između tog velikog i lepog plavog i masivnog Taurusa, planine velike i impresivne, protegla se gusta borova šuma i ponosni Kemer.

Turkiz Deluxe Resort 5*
foto: Promo

Turkiz Deluxe Resort 5* nalazi se u Kemeru, na svojoj plaži, a od sletanja na aerodrom u Antaliji, deli vas vožnja od 58 km, dok je za posetu centru i obilazak starog grada Antalije potrebno prevaliti nešto manje – 44 km. Hotel je renoviran 2020. godine, plaža je šljunkovita, a korišćenje ležaljki i suncobrana se ne naplaćuje dodatno, već je uključeno u uslugu.

Turkiz Deluxe Resort 5*
foto: Promo

Hotel se prostire na 12.000m² i ima 162 smeštajne jedinice. Sobe su standardne ili porodične. Sve sobe imaju centralnu klimu, balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, telefon, mini bar, wi-fi i TV. Porodične sobe su dosta veće i sastoje se od dve prostorije, koje su odvojene vratima.

Turkiz Deluxe Resort 5*
foto: Promo

Turkiz Deluxe Resort 5* ima glavni restoran „Diamond“, dva à la carte restorana (italijanski i riblji) kao i 5 barova (Beach Bar, Pool Bar, Lobby Bar, Vitamin Bar i Roof Bar). Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive.

Za letnji odmor, osim plaže, bitno nam je da hotel ima i poneki bazen, za rekreaciju ili opuštanje. Kako deca, tako i odrasli, vole kupanje u bazenu, a ovaj hotel ima otvoreni i zatvoreni bazen i za odrasle, i za mališane, a osim toga, u pogledu animacije, ne manjka sadržaja – vaterpolo, aerobik, aquabic, teretana i dnevne i večernje animacije u organizaciji hotela. Onima koji više cene odmaranje bez fizičke aktivnosti, svideće se mogućnost da jedan deo dana na odmoru provedu u Spa & wellness centru, uživajući u čarima turskog i parnog kupatila ili saune.

Turkiz Deluxe Resort 5*
foto: Promo

Takođe u Turskoj, ali u drugoj regiji, bliže Bodrumu, nalazi se sjajan La Blanche Resort 5* za koji možemo reći da spada po sadržajima i usluzi, spada u istu kategoriju kao i spomenuti Turkiz Deluxe . Nalazi se na svojoj peščanoj plaži i nudi Ultra All Inclusive uslugu. Idealan je izbor za porodični odmor.

Turkiz Deluxe Resort 5*
foto: Promo

Na drugom kontinentu, u čuvenom egipatskom letovalištu, Hurgadi, nalazi se Swiss Inn Resort 5* (ex Hilton Hurghada), koji je za goste iz naše zemlje, slobodno možemo reći, jedan od tri najposećenijih i svakako jedan od omiljenih. Smešten je u novoj turističkoj zoni Memša, ima All Inclusive uslugu i jednu od najlepših plaža u ovom delu grada.

Turkiz Deluxe Resort 5*
foto: Promo

Ostanimo u Africi i podsetimo se još jednog hotela, idealnog za odmor sa porodicom. Na samo par minuta od aerodroma, na nepreglednoj peščanoj plaži, sa providnim i čistim morem, nalazi se Royal Thalassa Monastir 5* . Hotel nudi odličnu All Inclusive usluga, a za one koji žele višem izvan napomenutog koncepta, moguće je koristiti dodatne usluge izuzetnog spa centra „The Royal Elyssa Thalasso & Spa”.

Napominjemo da ove godine za letovanje u Tunisu ili nekom od gradova Antalijske regije, osim leta iz Beograda, postoje i letovi iz Niša, koji nekome mogu biti zgodniji zbog fizičke udaljenosti, termina koji više odgovara ili ako ste propustili zadnja mesta na nekom od željenih letova iz Beograda.

Turkiz Deluxe Resort 5*
foto: Promo

U ponudi agencije „1 A Travel“ nalaze se i brojni drugi hoteli u Kemeru , kao i duž čitave Antalijske obale. Turska je pokrivena širokom ponudom, jer već par godina ponuda obuhvata i izuzetne hotele u Bodrumu . Tradicionalno dobra destinacija, sa tradicionalno dobrim hotelima je Hurgada , kao i niz godina unazad.

Rezervaciju možete napraviti i online sami iz udobnosti svog doma. Za sva pitanja, detaljne informacije, pa i rezervacije, posetite zvanični sajt ili pozovite call centar 011 655 78 00.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track