U NEVERICI TRLJAJU OČI KAD ČUJU DA IMA 64 GODINE! Na sebi nema ni GRAM SALA, koža blistava i zategnuta: Raspametila izgledom!
Foto: Printscreen/TikTok

VIDEO

U NEVERICI TRLJAJU OČI KAD ČUJU DA IMA 64 GODINE! Na sebi nema ni GRAM SALA, koža blistava i zategnuta: Raspametila izgledom!

Žena -

64-godišnja žena za koju se često misli da je duplo mlađa, otkrila je tajne mladalačkog izgleda i vitke figure. Hara Braun ima četvero odrasle dece, a na društvenim mrežama često dobija pohvale za svoj izgled. Kako kaže nikada nije imala ni jednu operaciju niti se podvrgava skupim tretmanima.

@harrahbrown Aging is a mindset. You are as young and as beautiful as you feel! ? wearing @Meshki #bikini #bikiniseason #pooltime #swimwear #over50 #meshki ♬ edamame - bbno$

- 64 je novih 44. Starenje je samo način razmišljanja. Mlada si i lepa onoliko koliko se ti osećaš - smatra Hara koja je rekla da je za njen izgled zaslužan trening snage kao i izbalansirana ishrana.

- Svako od nas ima slobodu da živi svoj život kako želi. Dobar je osećaj biti zdrav, snažan i u formi u ovim godinama. Kad sam počela s treningom snage u septembru 2020., bila sam slaba i bez energije i izdržljivosti. Ali, sada više ne - rekla je.

@harrahbrown Its never too late to get in shape. I started working out at age 61. Give yourself the gift of health and fitness. #strengthtrainingforwomen #fitnessmotivation #fitnesstiktok #healthywomenlifestyle #workoutmotivation ♬ It's A Wrap - Sped Up - Mariah Carey

Na svojim društvenim mrežama Hara često pokazuje svoju isklesanu figuru, dokazujući da možete da imate telo iz snova u bilo kojoj dobi.

- Doći u formu u ovim godinama moguće je uz strpljenje, doslednost i odlučnost.To je stalan proces pokušaja, ponekad i grešaka, ali je svakako vredan putovanja - kaže Hara.

Mnogi hvale Haru zbog njenog izgleda koji prkosi godinama, a ispod svake njene objave uvek se nalazi gomila komentara.

@harrahbrown It hurts when someone you love leaves you. My best advise is to love yourself; strengthen your mindset, your heart and your soul then watch as Life catapults you to a higher level of happiness and love. #relationshipadvice #heartbreak #selflovejourney #womenempowerment #womenover50 ♬ ALIEN SUPERSTAR - Beyoncé

"Izgledaš fenomenalno, svaka čast", "Ja sam duplo mlađa, pa ne izgledam ovako", "Fenomenalno, samo napred", "Kapa dole, divna ženo", "Fanrastilna energija, bravo", " Ovo je za svaku pohvalu", samo su neki od komenatara, prenosi the Sun.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:48

POLICIJA I OBEZBEĐENJE ME SPROVELI DO KAMIONA, NIJE ME SRAMOTA Jana Todorović otkrila tajnu za izgled: OVO koristim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track