JAGNJETINA PO RECEPTU SVETISLAVA PEŠIĆA: Selektor ima trik za VRH SVETA, ali i za vrhunski specijalitet, evo kako se sprema
Foto: Dado Đilas, Dario Sabljak / Alamy / Alamy / Profimedia

SVI NAVIJAJU

JAGNJETINA PO RECEPTU SVETISLAVA PEŠIĆA: Selektor ima trik za VRH SVETA, ali i za vrhunski specijalitet, evo kako se sprema

Žena -

Kako naši košarkaši odnose pobedu za pobedom na Mundobasketu tako je interesovanje gledalaca da saznaju nešto više o članovima tima, ali i selektoru, sve veće. Neretko snimci najboljih pogodaka ili najsmešnijih izjava budu lansirani u trending, a tako je i jedan video Svetislava Pešića postao pravi hit na mrežama.

On je u videu otkrio nekoliko ključnih stvari i trikova koje se ne smeju zaboraviti kod spremanja jagnjetine, a ovaj recept će verovatno probati svi koji vole da spremaju specijalitete od mesa.

- Jagnje mora da bude iz Pirota - započeo je Svetislav Pešić na svom dobro poznatom pirotskom govoru i nastavio:

- Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi utrnu. Jede se s prsti i mora da bude seckano na kvadratni parčići. Zaboravio sam luk i moraju da budu pripremljeni hladni špriceri. Roze sa sodom - kaže selektor košarkaške reprezentacije Srbije u snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Pešić, Svetislav Pešić
foto: Starsport©

Svi su oduševljeno komentarisali video koji je oslovljen sa: "Selektore, želimo ti plasman u finale, pa onda da naručujemo to jagnje iz Pirot, kao i roze sa sodom" i svi su oduševljeno pisali o selektoru.

"Legenda, čovek iz naroda koji nije zaboravio i ne stidi se svog dijalekta", "Izdržao si sva osporavanja i poniženja i pokazao da si doktor košarke" i "Boga mi zaslužio je zajedno sa momcima to jagnje posle ove pobede", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

05:26

Svetislav Pešić pred polufinale Svetskog prvenstva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track